woensdag 21 februari 2018

Gordijnen steigerbuis

Gordijnen steigerbuis

Verkrijgbaar in verschillende diameters. Steigerbuizen gegalvaniseerd staal? Wilt u zwarte steigerbuizen kopen? Beschikbaar in meerdere diameters. Ideaal door het lichte gewicht!


Gordijnen steigerbuis

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Overspanningen tot meter in een stuk zijn mogelijk met onze stalen buizen in 2of 3mm. Gordijnroede van steigerbuis , drie gratis bouwtekeningen. Let op: Uiteraard kan deze niet geheel strak tegen het plafond komen te hangen in verband met het ‘gordijnhoofdje’ (het stukje dat het gordijn boven de roede uitsteekt), deze is 25mm. Meet met een metalen rolmaat vanaf de vloer tot aan het plafond. Meet op meerdere punten de hoogte op en geef de kleinste maat in het onderstaande invoerveld op.


S-haken gebruikt u bijvoorbeeld om geplooide gordijnen aan een roede te bevestigen. Kwantum, daar woon je beter van! Meer roede met minder steunen.


Helemaal speciaal zijn onze Maatwerk gordijnroedes in de kleur Steel Raw. Waarom uw gordijnen ook niet laten glijden over een mooie rails gemaakt van steigerbuizen? Als contrast met uw romantische draperieën voor een enkel klein hoekje of juist samensmeltend met het geheel van stoere stoffen van muur tot muur. Robuust, stoer en anders dan anders, dus beslist uniek! Design, Direct Van De Makers.


Gordijnen steigerbuis

Koop nu en verfraaien van uw huis! Gratis verzonden uit voorraad! Ruim assortiment online bestellen!


Onze steigerbuis wandsteunen en steigerbuis plafondsteunen zijn zelf gemakkelijk in te korten, als u een steigerbuis roede bij roedeshop. Geeft u in het bestelproces 200cm. Ook te bestellen: wandsteun, plafondsteun, eindknoppen en wandrozetten. Deze steigerbuis is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Maak zelf een stoere en ijzersterke gordijnroede van steigerbuis ! Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA.


Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn -accessoires en roedesets met dubbele roedes. JOY en PURE gordijn ringen zijn super voordelig: in een handig doosje met stuks ringen. Of kies voor mooie design ringen die over de gehele roede kunnen schuiven of ringen met klem voor spankabels. Maak een kapstok of salontafel van stalen buizen.


Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Bestel alles eenvoudig online.


Gordijnen steigerbuis

Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn , de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts