dinsdag 20 februari 2018

Jongenskamer 4 jaar

Voor de laagste prijs op Beslist. Kinderkamerstylist heeft inmiddels een hele hoop stijlvolle jongenskamer inspiratie bij elkaar gesprokkelt. Unieke ideeen voor jongenskamer kleuren, accessoires en jongenskamer webshops!


Vind hieronder allerlei inspiratie voor het inrichten van een jongenskamer. Jongenskamers Kinderkamer.

Naast verf of behang, zijn ook muurstickers een snelle tool om een jongenskamer een stoer sausje te geven. Orginele muurstickers kun je bestellen via vtwonen. De jonge eigenaar van de kamer op de foto is dol op torenhoge gebouwen en zijn flitsende auto’s. Een grastapijt, een mooi beschilderde muur, de ramen voorzien van mooie golven en een plafond vol wolken: van alle inspiratie voor een jongenskamer , is dit wel heel bijzonder.


Het geeft de kamer een gave uitstraling en je zoon kan net doen alsof hij buiten aan het spelen is. De kleuterkamer van de -jarige Julian is lichtelijk stoer en scandinavisch. Een lichte kinderkamer met stoere meubels en natuurlijke kleuren en materialen.

Op de muur heeft Julian raceauto behang van Studio Ditte. Bekijk meer ideeën over Kinderkamer, Kind slaapkamers. Hier vindt u 1tips, inspiratie en decoratie ideeen voor de inrichting van de kinderkamer en babykamer: posters, muurstickers, behang, kinderlampen. Bron: ‘Modern Zoo Animals’ van Neve Dobson op Etsy.


Wij bieden een groot assortiment artikelen aan voor jongenskamers , van vele bekende kindermeubelmerken. Denk aan Bopita, Coming Kids, Hoppekids, Lifetime of Woood. Wij verzorgen een jongenskamer tot in de puntjes: dekbedden, kussen en matrassen bestelt u ook bij ons, net zoals het dekbedovertrek voor de kamer van uw zoon. Op Woonblog vertellen we je precies hoe je een stoere jongenskamer moet inrichten. De slaapkamer van je zoon moet functioneel zijn, maar er toch leuk uit zien.


Dit kan soms best lastig zijn. Met onze tips maak je zijn slaapkamer de stoerste jongenskamer die er maar is! Ledikanten voor jong en oud! Deze gave ideeën voor een stoere jongenskamer hebben jou vast inspiratie gegeven om ook de jongenskamer van je zoon eens onder handen te nemen. Is jouw zoontje dol op voetbal, dan vind je hier nog meer inspiratie voor een voetbalkamer.


Een stoere kamer is voor jouw zoon niet alleen leuk, maar ook nog eens gaaf om met zijn vriendjes te spelen. Liever geen auto’s, dino’s of andere typische jongensdingen, maar juist een relaxte, persoonlijke en vindingrijke kamer!

Petite Amélie denkt graag met je mee! We hebben een aantal leuke tips voor je verzameld om een originele, stoere jongenskamer te maken voor je zoon. Bij Zusjez vind je alle leuke en stoere kinderkamer accessoires voor de jongenskamer ! Ook hier is zwart wit een mooie basis voor een jongenskamer. Maar ook tinten als grijs, donkerblauw, groen of een lekkere felle kleur zoals bijvoorbeeld geel kunnen erg goed werken voor een gezellige jongenskamer.


Door gebruik te maken van de juiste accessoires krijgt de jongenskamer een stoere en knusse uitstraling. Wil je zoon graags iets anders dan een eenpersoonsbed? Een twijfelaar of een optionele bedlade in het bed is een goede optie als vrienden willen blijven slapen. Tuurlijk komt er een leuk nieuw dekbedovertrek, schilderijtje of poster oi passend bij de look. Wie heeft inspiratie voor stoere jongenskamers of andere ideetjes?


Laat gerust plaatjes zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts