dinsdag 20 februari 2018

Fotolijsten aan muur

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig? Bekijk ons unieke assortiment fotolijsten.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Als je nog iets leuks zoekt voor aan je wan kun je super veel leuke dingen doen met fotolijsten. Naast de reguliere fotolijsten zijn er nog andere vormen voor aan de muur. Als u zoekt naar originele collage fotolijsten dan bent u hier op de juiste plaats. Onze fotolijsten passen in ieders interieur zodat uw foto’s of afbeelding een mooie plaats krijgen aan de muur in uw woning. Met onze collagelijsten kunt u meerdere foto’s van één mooie herinnering samen presenteren.


Fotolijsten aan muur

Een populaire plak voor een muur collage van lijsten is de muur boven de bank. Maar je zou ook een muur collage van lijsten kunnen maken aan de muur boven je bed in de slaapkamer, aan de muur in de hal of gewoon ieder willekeurige kale muur. Hoe maak je een collage van lijsten aan de muur ? Een muur collage maken van lijsten klinkt super eenvoudig. Heb je muren waar je niet in mag boren of spijkers in mag slaan? Dan wordt het lastig om een lijsten op te hangen.


Maar gelukkig is het niet onmogelijk. In dit artikel lees je meer over één van deze alternatieve manieren van het ophangen van lijsten aan jouw muur zonder te boren. Laten we aan de slag gaan. Breng de tesa verstelbare klevende spijker voor behang en pleister aan op de muur voor elk van de fotolijstjes. Volg hierbij de instructies op de verpakking.


Fotolijsten aan muur

Hiermee kun je ook na bevestiging nog kleine aanpassingen in hoogte maken. Hang de fotolijsten met lampjes aan de muur , neem een paar stappen terug en geniet van je creativiteit! Je favoriete reproductie, een herinnering aan die exotische reis, een kunstwerkje gemaakt door je kind. Of je nu kiest voor een railpakket of een zelf samengestelde bundel, met een ophangsysteem ben je zeker van stijlvolle wanddecoratie. Door een fotolijst aan de muur te hangen, krijgt uw interieur sfeer en een persoonlijke touch.


De fotolijsten van Signerie zijn zeer divers en komen in vele soorten en maten. Fotolijsten in vele soorten en maten. In een fotolijst kun je je mooiste herinneringen van je geliefde, familie of een verre reis bewaren en delen.


Fotolijsten aan muur

Dit is een speelse manier om je fotolijst goed tot zijn recht te laten komen. Je kunt ze ook op de grond zetten. Laat de fotolijsten overlappen of zet ze naast elkaar op de grond. Kies uit 1producten vanaf € 15.


Al onze prachtige fotolijsten zijn als beste geselecteerd in hun soort. Ze beschikken over een stabiele metalen hanger die het mogelijk maakt om onze fotolijsten , zowel horizontaal als verticaal, aan de muur te hangen. Vergeet fotolijsten , hang je kunst gewoon aan de muur met washi tape bosthlm. Wil je kunst aan de muur hangen, maar boor je liever geen gaten in de muur om een fotolijst aan op te hangen? Dan hebben we dé oplossing: hang je kunst eens aan de muur met washi tape.


Dat staat niet alleen hartstikke stijlvol, maar is ook nog eens heel gemakkelijk. Vierkante fotolijsten zijn iets unieks aan de muur. Daarom vindt u in onze fotolijsten webwinkel het grootste assortiment van Europa aan vierkante fotolijsten. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal te combineren met rechthoekige fotolijsten.


Denkt u maar eens aan een mooie collage aan de muur van allerlei verschillende rechthoekige en vierkante formaten. Op zoek naar ideeën om de fotolijstjes op een speelse manier op te hangen? En benieuwd waar je de mooiste koopt? Wordt er een ophangsysteem bij de fotolijsten geleverd? Wij leveren altijd een GRATIS ophangsysteem bij elk product.


Fotolijsten aan muur

Bij de fotolijsten kan je voor € extra ook kiezen voor onze speciale plakstrips. Met deze strips plak je de fotolijst snel en makkelijk op de juiste plek aan de muur zonder te moeten passen, meten en boren! De pakketten van SecaDesign zijn namelijk allemaal voorzien van een papieren template.


Dit template houd je tegen de muur , om met een pen of potlood de gaatjes van het template op de muur aan te geven. Staan de gaatjes duidelijk op de muur , dan gebruik je een boor om de gaatjes in te boren. Met wat voor soort collagelijst decoreer jij die lege muur ? Een gevulde collagelijst is een origineel en persoonlijk cadeau om aan iemand te geven.


Een fotocollage cadeau doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts