maandag 26 februari 2018

Heroal mini e

De systemen van heroal voor aluminium rolluiken zijn wat betreft duurzaamhei rendement, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit. Afmetingen en uitvoeringen rolluiken. Het Mini E rolluik is beschikbaar in verschillende afmetingen. Geadviseerd door ons voor de meest gangbare ramen, tot 8m2.


De Mini - E lamel met dubbele laklaag zijn minder hoog, maar extra dik.

Dit komt allereerst door het hoogwaardige materiaal waaruit het rolluik is vervaardigd. De dekbreedte van de Mini E (RS38) is 38mm en heeft een nominale dikte van 0mm. Rolluiken van PN zonwering worden voor uw op maat gemaakt. Door jarenlange ervaring en voortdurend testen kan Rainbow kwaliteit leveren, die de hoogste toets der kritiek kan weerstaan. Het Super Mini E rolluik is beschikbaar in verschillende afmetingen.


RS Kleine rolluiklamel met hoge weerstand tegen windbelasting. De geringe dekbreedte van 32.

Ideaal wanneer er weinig ruimte aanwezig is. De kwaliteit van een rolluikpantser wordt bepaald door de wanddikte van het aluminium en de coating van de lamellen. Dit zijn kunststof onderdelen die links en rechts in de lamellen worden geschoven zodat de lamellen onderling niet kunnen verschuiven. Met heroal zet u uw woning technisch, energietechnisch en optisch helemaal op niveau.


Zo zijn ze niet alleen snel en eenvoudig achteraf in te bouwen, maar passen ze ook nog eens perfect in de look van uw woning. Heroal rolluiken onderdelen. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Geleidervoering HTF en LHTF geleider mini - E - kleur zwart - wordt per meter aan één stuk. Bij bevestiging op het kozijn of tussen twee muren meet u volgens meetinstructie A. Bij plaatsing op de muur meet u volgens meetinstructie B. Door uw heroal rolluik ’s nachts neer te laten, kunt u tot wel energie besparen. Ook het design zal u weten te overtuigen: het ruime palet met kleuren die ook na verloop van tijd kleurvast blijven, biedt tal-rijke mogelijkheden voor de vormgeving.


Rolluiklamellen Productoverzicht heroal RS pagina heroal RS pagina heroal RS SL. Super kwaliteit, tegen een redelijke prijs. Tevens bekend onder de naam RS38.

Kies daarbij uit bovenstaande beschikbare kleuren. Het heeft een hoogwaardige mm lamel van dubbelwandig aluminium gevuld met een schuimkern. Vul de breedte in het veld breedte in. Dankzij de grote stabiliteit van de lamel presteert dit rolluik ook zeer goed bij een hoge windbelasting. Dan kiest u tussen voorzetrolluiken, opbouwrolluiken of inbouwrolluiken.


Met RSwordt het lameltype aangeduid. Vroeger bekend als heroal Mini-E , is de RSde bekendste lamel uit het heroal programma. Voor nog meer comfort kunt u uw rolluiken laten uitrusten met elektrische bediening van het merk Somfy.


De prijs die jij zal betalen hangt af van wie het rolluik opmeet en installeert, wat de afmetingen zijn en welke extra opties je eraan toe wilt laten voegen. Zeer geschikt voor gebieden met een hoge windbelasting. Dit rolluik kenmerkt zich namelijk door een hoge stabiliteit en uitstekende windbelastingswaarden.


De lamel voldoet aan weerstandsklasse voor elementbreedten tot 2cm. De lamelsoort RSwordt vooral in de zuidelijke provincies ook wel mini E genoemd. Voor wie hier extra hoge eisen aan stelt, is er het mini safe rolluik, welk uitgebreid is met een aantal veiligheidsvoorzieningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts