maandag 19 februari 2018

Buitendeurbeslag jaren 30

Kwaliteit voor de beste prijs! Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting! Bestel Buitendeurbeslag bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 99.


Buitendeurbeslag jaren 30

Vergelijk meer dan deurkrukken. Alle merken, voor de laagste prijs. Van jaren deurbeslag tot het immens populaire Ton-model, bij Klassiekdeurbeslag.


Interieurs uit de jaren herken je direct aan hun prachtige stijl en bijzondere details. Glas-in-lood ramen, brede kozijnen en hoge plafonds geven de huizen een unieke sfeer. Woon of werk je in een jaren of jaren pand? Wij hebben hierbij gekozen voor producten die duurzaam zijn met die echte jaren uitstraling.


Buitendeurbeslag jaren 30

Bekijk ook eens onze bijzondere deurstoppers en raamuitzetters. Ik, Arjan, de eigenaar van De Oude Deurklink, ben erg trots op wat we hebben bereikt. Blijf feedback geven op bijvoorbeeld Kiyoh, daar leren wij van. Wil je advies of iets specifieks vragen? Het bekende jaren dertig model met zwart ebbenhout in tonvorm.


Onder de jaren ’ deurbeslag valt een brede variatie van objecten. Voor klassieke deurklinken, maar ook een brievenbus, deurhaakje of schuifdeurkom kan u bij ons terecht. Een woning klassiek inrichten kan natuurlijk met modern materiaal, maar u zult het ongetwijfeld met ons eens zijn dat deurbeslag in de jaren ’ stijl en andere klassieke.


Jaren deurkrukken van Die Originale. Hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen en een ruim aanbod. Het handvat is hierbij gemaakt van ebbenhout dat van nature (en dus door en door) zwart is.


Deze jaren deurkrukken worden daarnaast standaard geleverd met twee rozetten en de benodigde schroefjes in een bijpassende kleur. Ons jaren deurbeslag is stijlvol afgewerkt met houten middenstuk in ronde vorm. Voor buiten gebruik kiest u voor een bijpassend middenstuk van RVS of zwart gecoat. Onmisbaar beslag voor een jaren sfeer! Neem nu ons industriële deurbeslag, vol minimalistische vormen en donkere kleuren.


Ook voor een jaren ’ deurklink, zwart deurbeslag en moderne design krukken ben je bij de deurbeslagexperts van Cubic Colors aan het juiste adres. Het iconische jaren deurbeslag komt zoals de naam al doet vermoeden oorspronkelijk uit de jaren dertig van de twintigste eeuw. Dit was een periode dat kwaliteit in een hoog vaandel ston het was ook een tijd waarin de klassieke stijl met extravagante versieringen een beetje passé was voor zowel consumenten als voor designers.


Warm, authentiek en stijlvol, zo beschrijven wij de jaren stijl die nog steeds razend populair is. De prachtige jaren stijl benadrukken we zowel in bestaande huizen als in nieuwbouw huizen. Een huis in deze stijl wil je natuurlijk afmaken met een jaren buitendeur. Wij houden van het Ton model in glans en mat nikkel!


Buitendeurbeslag jaren 30

De warme stijl van nikkel kleuren en ebbenhouten details maken van de Ton serie een klassieker. Op basis van onze jaren serie is het mogelijk vol te combineren met krukken, veiligheidsbeslag en overige accessoires. Het populairste model deurkrukken uit de jaren is het Ton model met ebbenhout.


Wij bieden het Ton model aan in twee finishes: de deurkruk Ton nikkel (glans) met ebbenhout en de deurkruk Ton nikkel (mat) met ebbenhout. Denk hierbij aan glas-in-lood ramen, brede kozijnen en hoge plafonds, dit is de sfeer die u kunt creëren met jaren deurbeslag. Je zou misschien denken dat onze collectie jaren deuren alleen wordt toegepast in renovatieprojecten. Er is al geruime tijd een bouwtrend gaande waarbij nieuwbouw woningen in jaren stijl worden ontworpen.


Buitendeurbeslag jaren 30

Ook hierbij passen onze jaren deuren uitstekend. Koop nu uw deurkrukken jaren bij DecoDeurbeslag. Hoogwaardig deurbeslag van de beste merken Online korting Snelle levering!


Wordt geleverd als complete set inclusief ronde r. Voordeurbeslag en buitendeurbeslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts