maandag 5 februari 2018

Stapelgoed plaid

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Verzending vanaf €in uur. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

In het midden van een plaid zit een kruis, de plaid is verder heel neutraal. Zowel de voor als achterkant is grijs en er zit een heel. Snel in huis Gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


De plaid is neutraal en heeft een tijdloos design. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Plaids van alle merken op beslist. Voor 23:bestel is morgen thuis!

Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Heerlijke plaid van stapelgoed. Plaid cross roads is neutraal en heeft een tijdloos design.


Je kunt het combineren met elk design van de STGD collectie. Verkrijgbaar in de volgende maten: Maat. Hiermee is het merk herkenbaar en uniek ten opzichte van andere merken en producten.


Het plaid is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt voor je kindje en waar je kindje heerlijk in kan relaxen. Speciaal voor het junior be maar ook voor op de bank. Ze zijn Stoer, uniek en altijd met een eigentijdse twist. Dit plaid heeft een crème witte rand met een gerafelde afwerking en een grijze print op de rand.


De achterkant is ook crème wit. Een echte must have voor je kamer! Stapelgoed bestaat onder anderen uit bedtextiel, plaids en tassen. De combinatie van jeans met strepen maakt het een leuke en stoere collectie. De andere kant van de plaid is wit en blauw gestreept.


Echt een bijzonder Plaid door de kleur en materiaalkeuze, fijne scheerwol in combinatie met fris turquoise blauw met daarop een gekleurde print van deuren en ramen.

Mooi voor op de leuning van een bank, voeteneinde éénpersoonbe of voor een ledikant. Plaid gebrei gemaakt van mooie katoen met stoere stippen erin gebreid. Deze plaids worden gebreid in Italië. Het staat garant voor unieke en eigentijdse producten die zich onderscheiden door het combineren van diverse materialen.


Een metalen veiligheidsspeld met een hangertje eraan maakt het ontwerp compleet. Plaid Mainstreet is een fijn item voor iedere kinderkamer! Mooie plaid van stapelgoed.


Plaid hampton is blauw en heeft een stoere jeans print.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts