woensdag 28 februari 2018

Plafond haakjes

Magnetische montage : Uiteraard voor gebruik bij plafond raamwerken van ijzer en perfect voor het gebruik bij promotiemateriaal en posters met als grote voordeel dat het door de magneet gemakkelijk te verplaatsen is. Wij zijn trots op onze plafond en wand keur. Dit is een strenge selectie van gespecialiseerde bedrijven op het gebied van binnenafbouw. Onafhankelijke controleurs toetsen jaarlijks onze technische en administratieve prestaties.


Een witte plafondhaak met stevige plakstrip voor het ophangen van je himmeli op iedere gewenste plek op je plafond. De haakjes hebben een draagvermogen tot kg.

Gaten boren is niet meer nodig! Alleen geschikt voor het ophangen van onze himmelis. Systeem plafond ophang clip.


Handige clip geschikt voor systeemplafonds voor het ophangen van kettingen, touw of plakkaten. Voor S- haken en touw kunt u ook terecht in deze winkel. LifeGoods RVS Wandhaak (4-stuks) – Zelfklevende Handdoek Haakjes – Multi Wandhaakje – Muur Haak – Deurhaak – Vierkant.


Info over haakjes voor systeemplafond. Als je de rail direct aan het plafond wilt bevestigen, moet je tuimelpluggen gebruiken om de steunen te kunnen bevestigen op plaatsen waar geen plafondbalk zit.

Boor gaten in het plafond (diameter als die van het tuimeldeel van de plug). Bakersfield staat achteraan tussen haakjes. Watson leunde achterover, tuurde naar het plafond en grijnsde.


S-haken, zoals een S-haak van mm lang. Deze laatste houden bij gebruik aan het plafond (bijv. stalen balk) een maximaal gewicht van 1kg. Een haak in je plafond kan handig zijn om plantmanden, papieren lantaarns, wandlampen met een stekker of ander hangend decor aan op te hangen.


Maar als de haak niet juist hangt, kunnen je plafond en het hangend voorwerp beschadigd raken. Bekijk de stappen hieronder en leer hoe je een haak veilig in het plafond aanbrengt. Hang deze op zijn beurt aan het haakje van de centraaldoos. Steek het snoer door de trekontlaster. Strip de aders van het snoer blank (1cm) en bevestig ze aan het kroonsteentje.


Schuif de afdekkap tegen het plafond. In de centraaldoos kun je zien welke richting de leidingen opgaan, probeer hier rekening mee te houden bij het kiezen van de plek voor je schroeven of pluggen. Zorg dat je niet in een leiding boort.


Teken de gaten in de grondplaat af op het plafond. Gebruik bij een gipsplaten of betonnen plafond de juiste pluggen. Stevige plafondhaken voor opvallende point-of-sales presentaties.

Leid je klanten naar de plekken die het meest interessant zijn en benut de ruimte in je winkel optimaal. Deze zuignappen met haakje zitten per verpakt op een blisterkaart. De diameter - Pasen versiering van de zuignappen is ca. Als je iets op een muur wilt bevestigen heb je geen boor nodig.


Onze zelfklevende haken klaren dat klusje zonder gereedschap en kunnen zonder sporen worden verwijderd! De derde oplossing zie je steeds vaker. Dit kan echter alleen als je een hanglamp hebt met een lange draad. Monteer allereerst een haakje op de plek aan het plafond waar je jouw hanglamp wilt hangen.


Het originele lichtpunt laat je onveranderd. GeckoTeq Plafond Nok - per stuk incl. Praxis heeft een ruim aanbod haken voor verschillende doeleinden. Praxis biedt voor elk soort materiaal een geschikte haak.


Voor lampen tot een gewicht tot 0. Wat ik wel veel zie is dat veel mensen ook voor lampen met een lager gewicht een haak en ketting gebruiken, dit wordt gedaan om een “vintage” effect te creëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts