donderdag 8 november 2018

Brel motoren

Brel motoren zijn al jaar op de Nederlandse en Belgische markt. In die tijd heeft deze motor haar betrouwbaarheid meer dan bewezen. Bij ons krijgt u vakkundig advies en wij bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van onze jarenlange ervaring in de zonweringsbranche.


Nederlandstalige handleidingen, gemakkelijk te installeren, te plaatsen en te bedienen. Ook voor besturingen zoals afstandsbedieningen en zon- en windautomaten. Maak uw zonwering elektrisch met deze oplossingen.

De rolluikmotoren zijn verkrijgbaar met een doorsnede van 3 en mm, waardoor er altijd wel een buismotor geschikt is voor uw rolluiken. Rolluikmotor van Brel bestellen. Bekijk ook onze andere rolluikmotoren van bekende merken als Faher en Somfy. Naast bandopwinders voor rolluiken verkopen we buismotoren van Somfy, Altron en Brel.


Somfy afstandsbediening Om uw rolluikmotor te bedienen bieden we u een ruim assortiment zenders en ontvangers van merken zoals Altron, Brel , Control system en Somfy. Peeters Kozijntechniek Braamt (bij Doetinchem). In onze webshop willen wij de handige doe het zelver, zzp-er of kleine dealer voorzien van zonwering onderdelen. Deze functioneert dan als zender voor de Brel radio motoren.


Dit kan bijvoorbeeld bij systemen van Fibaro of KNX.

Met de buismotoren van Somfy kiest u voor een echt kwaliteitsmerk. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies voor een Brel rolluikmotor vanaf € 595. Op voorraad Bestellen Meer info. SOMFY is een internationaal bekend merk met een eigen look en aansluitbaar op hun eigen domoticasysteem.


De prijzen van SOMFY liggen hoger in de markt. BREL motoren passen in diverse domoticasystemen. Geen producten gevonden voor deze selectie. Ontvang onze aanbiedingen en acties.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Enkele grote fabrikanten maken al jaren gebruik van deze motoren in hun zonweringsproducten. Nu zijn deze motoren eindelijk ook beschikbaar voor de consumenten.


Zo is het voor u een simpele keus om zelf uw rolluik electrisch te maken. Indien u vragen heeft of op zoek bent naar een ander type buismotor neem dan contact met ons op. Welkom op onze webshop voor rolluik motoren en zonwering onderdelen. Wilt uw uw rolluik, screen of zonwering elektrisch maken of bent u op zoek naar een onderdeel dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het gordijnrailsysteem van Brel Motors , een Nederlands product van hoogwaardige kwaliteit!


Leverbaar in een 230V variant of met Li-ion accu.

De motor moet beschermd worden tegen directe vochtige invloeden 8. Alvorens u onderhoud pleegt aan het zonnescherm of rolluik dient u eerst de motor spanningsvrij te maken. Aluparts levert Brel buismotoren van tot Nm. De buismotoren van Brel Nederland kenmerken zich door een goede prijs-kwaliteitverhouding. Nu te koop: de Nm Brel Standaard motor zonwering elektrisch van het merk Brel.


Koop deze of andere zonwering elektrisch aanbiedingen goedkoop bij Aluparts, hët. Ons assortiment van buismotoren voor rolluiken, rolgordijnen en meer Hieronder vind je een overzicht van de verschillende motoren en prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts