dinsdag 6 november 2018

Geursticks

Deze collectie is geïnspireerd door eeuwenoude Oosterse tradities. Geur speelt hierbij een hele belangrijke rol. Met het aroma van geurige planten, houtsoorten, vruchten en bladeren brengen de geursticks rust en warmte in je huis. Met deze geuren creëer je een sfeer die past bij je stemming of bij de gelegenheid.


Deze maand ontdek je bij Goed Gevoel de heerlijk ruikende Rituals- geursticks ‘The Ritual of Dao’ (ml). Een elegant, decoratief object dat past in iedere kamer van jouw interieur.

Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken. SmartNose geurstick met RVS houder. Op zoek naar een duurzame en toegankelijke oplossing voor geurverspreiding? Met geursticks voor de stofzuiger kunt u stofzuigen en tevens een aangename geur verspreiden.


Plaats een geurstaafje met oceaangeur voor het luchtfilter en de stofzuiger zorgt automatisch voor een zee frisse geur. De Geursticks zitten in een luxe glazen verpakking. Alle geuren zijn ontwikkeld voor een heerlijke geur beleving.


Een prachtig cadeau om te geven.

Geurbeleving kan jouw merkbeleving op verschillende manieren verrijken. Wist je bijvoorbeeld dat een passende geurbeleving kan leiden tot een langer. Ook maskeert het de onaangename geur van uitgeblazen stof. Geurstokjes koop je eenvoudig online bij bol.


Rituals helpt je te ontspannen en geluk te vinden in de kleine dingen. Het is onze passie om van dagelijkse routines bijzondere geluksmomenten te maken. De natuurlijke geurkaarsen bestaan uit 1 sojawas. De geurkaarsen zijn biologisch afbreekbaar.


De ontspannen ingrediënten in de geurartikelen van Riverdale creëren een sfeer die perfect bij de stemming of gelegenheid past. Voor 22:bestel morgen in huis. Stofzuigerzakken en onderdelen voor elke stofzuiger.


Janzen Blue is eigenzinnig, dromerig en vormt een subtiel evenwicht tussen het aardse en spirituele. De intuïtieve geur kent accenten van patchoeli, blauwe ceder, fruitige noten en citrus. Navulling voor geursticks 2ml € 100. Vergelijk meer Luchtverfrisser aanbiedingen op Beste. Parfumair geursticks lavendel stuks.


De mini variant van The Ritual of Sakura geursticks is speciaal gecreëerd voor kleine ruimtes in huis. De combinatie van de zachte en romige geur van de Rijstmelk en de heerlijk zoete geur van Kersenbloesem geven je huis een heerlijk geuraccent.

Voor de ontwikkeling van veilige en stabiele private label geursticks of reed diffusers beschikt ons parfumhuis over eigen geurtestfaciliteiten. Alle parfums die door COSMETIZE gebruikt worden voldoen aan de internationale IFRA-richtlijnen (International Fragrances Association) met betrekking tot veiligheid. Zoekt u heerlijke geuren voor in huis?


Dan zijn geurstokjes misschien iets voor u! Maak met onze body- en homeproducten jouw geluksmomenten compleet. Meer laatst bekeken producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts