maandag 26 november 2018

Vitra lounge chair aanbieding

Ruim assortiment chair aanbiedingen. Dankzij deze pluspunten ontpopte de Lounge Chair zich tot een van de beroemdste ontwerpen van Charles en Ray Eames en bereikte hij de status van klassieker in de geschiedenis van het moderne meubeldesign. Neem nu contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze showroom vindt u in het Zeeuws-Vlaamse Axel waar u iedere dag van de week van harte welkom bent.


U zult merken, het zitcomfort is optimaal en het design is oogverblindend. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Vitra Lounge Chair of Vitra Fauteuil. Specialistisch advies nodig? Gratis verzending binnen Nederland! Kies uit 5producten vanaf € 195.


Charles Eames zei met dit model te streven naar een ultiem comfort, uitgevoerd in de beste materialen van de hoogste kwaliteit. Voor het ultieme zitcomfort kunt u de fauteuil combineren met een bijpassende ottoman. Precies zoals Eames het wilde, de Lounge Chair moet passen als een oude baseballhandschoen.


Het zitcomfort is absoluut grandioos en de gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit.

De basis van deze, tot in perfectie uitgevoerde stoel, is de traditionele clubfauteuil. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Grootste assortiment chair aanbiedingen.


De Lounge Chair is centimeter bree centimeter hoog en centimeter diep. Bovendien zijn er naast de verschillende combinaties van lederen bekledingen, houten schalen en onderstellen nu ook een witte en een zwarte uitvoering van de Lounge Chair verkrijgbaar, voorzien van de bijbehorende details. Momenteel krijgt u bijvoorbeeld de variant in Santos Palisander voor de prijs van walnootfineer (geldt voor alle prijscategorieën). Alle prijzen zijn reeds verlaagd. Aangeboden originele vitra eames lounge chair met ottoman.


Bezoek onze inspirerende winkel midden in het bos. Goede service en garantie. Ottoman koopt, ontvangt u gratis. Daarnaast staan de fauteuils prachtig in het interieur door de moderne design uitstraling met bijzonder vormen en opvallende kleuren.


In diverse kleuren, vormen en materialen mogelijk. Eames Lounge chairs XL set Online Kopen bij Cavel Design? Het Amerikaanse ontwerpersechtpaar Ray en Charles Eames won onder meer de Presidential Gold Medal voor hun vooruitstrevende creaties. Deze fauteuil is een legende.


Inmiddels al bijna jaar ou maar steelt tot op heden nog steeds de aandacht in vele interieurs. De fauteuil is inmiddels uitgegroeid tot een klassieker die zijn plek in de design top heeft verdiend. Ontworpen in de jaren en nog steeds een van de bestsellers van Vitra.

VITRA Lounge Chair (Santos Palisander). Informeer naar onze voorraad aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts