maandag 26 november 2018

Moderne speksteenkachel

Bespaar tot wel via kiesproduct. Het choreografietalent Marco da Silva Ferreira komt uit op eeuwenoude rituele dansen. Het vuur wordt op deze manier nog beter zichtbaar!


De rondlopende ruit zorgt tevens voor een groter vuurbeeld. Rendement speksteenkachel.

Met een massieve speksteenkachel kun je door de warmte accumulerende eigenschappen van de stenen flink wat energie besparen. Het verbrandingsrendement van een massieve speksteenkachel bedraagt tot. In een speksteenkachel hoef je maar een paar uur te stoken om gedurende de rest van de dag te genieten van warmte. Het is een milieuvriendelijke en energiezuinige manier om het huis te verwarmen en een slim alternatief voor de houtkachel.


In dit artikel lees je meer informatie over speksteenkachels. Wat is een speksteenkachel. Speksteenkachels zijn populaire kachels in landen waar ze verstand hebben van stoken.

Omdat speksteen een natuursteen is die in staat is veel warmte te absorberen en geleidelijk weer af te staan, hoeft een speksteenkachel maar één of twee keer per etmaal gestookt te worden gedurende ongeveer. Nadeel is wel dat je met zo'n hoge ruimte veel meer moet verwarmen, warme lucht stijgt immers. Moderne speksteenkachel van NunnaUuni. Dankzij deze speksteenkachel is dat echter geen probleem. Massieve speksteenkachels.


Tulikivi maakt al vele decennia de beste speksteenkachels ter wereld. De nieuwe lichtgewicht speksteenkachels van Tulikivi met een moderne uitstraling zijn een aanvulling op het assortiment. Deze moderne speksteenkachels uit de Pielinen serie zijn voorzien van een convectie mantel en geven dus een snelle opwarming van de ruimte maar daarna ook nog een poos nastraling door de speksteenmassa. De fraaie Akko- speksteenkachel brengt een verfrissend moderne versie van ouderwetse sfeer in uw huis.


Tulikivi’s Valkia Nammi kachel met speksteenhart heeft een nieuw, modern uiterlijk gekregen. De natuurlijke kleurenwereld van de bekledingsoppervlakken bevat zowel donkere als lichte tinten. De hybridekachel met zijn uitstekende rendement kan zowel met hout als met pellets worden gestookt. Met ruim dertig jaar allround ervaring in het plaatsen van kachels, zijn wij de specialist in het bouwen van speksteenkachels. Zoekt u een speksteenkachel , dan bent u aan het juiste adres.


Ons bedrijf bouwt alleen maar speksteenkachels en is gevestigd in Makkinga (Friesland).

Het plaatsen en bouwen van speksteenkachels doen wij door heel Nederland. Onze moderne kachels zijn zowel modern van binnen als van buiten. Dat wordt gerealiseerd door moderne technieken aan de binnenkant van de kachel en een strak en modern design als buitenkant. Laten we beginnen met de binnenkant.


De Raita is een strakgelijnde, moderne speksteenkachel , ontdaan van alle overbodige franje. Gaskachels zijn veilig in gebruik en perfect aan te sluiten op je bestaande schoorsteen. Bovendien bestaan ze in heel wat moderne designs. Ze zijn te verkrijgen als ingebouwd model of als vrijstaande kachel. Meer info over gaskachels vind je hier.


Een speksteenkachel past bij verschillende woonstijlen. Er zijn tegelkachels die zowel geschikt zijn voor landelijke als moderne woningen. Interesse in een speksteenkachel ? Ontvang vrijblijvend offertes op maat via de offertepagina. In moderne woningen, zul je vooral ingebouwde. Een vide in huis zorgt vaak voor een heel ruimtelijk gevoel.


Bij een massieve speksteenkachel wordt vele malen meer speksteen gebruikt dan bij een verplaatsbare. Vandaar dat een massief model qua prijs ook kan oplopen tot zo’n €25. De werking van een speksteenkachel. Samengevat werkt een speksteenkachel op de volgende wijze: Stook de speksteenkachel gedurende tot uur per dag met hout.


De warmte wordt opgenomen in het speksteen. Als de spekteen houthaard eenmaal warm is, laat dan het vuur uitgaan en sluit de klep en asla. De behaaglijke warmte wordt langzaam afgegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts