woensdag 14 november 2018

Blanke lak voor steigerhout

Koop Hout Lakken voor boten Online Laagste prijs in NL, Snel geleverd! Als je het de uitstraling van het hout zoveel mogelijk gelijk wil laten zoals het nu is, dan adviseer ik nano coating. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd.


Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Naast kasten kan je de transparante lakken bijvoorbeeld ook gebruiken voor tafels en trappen.

Het klopt dat uw steigerhouten tafel ruw blijft na behandeling met een nano coating. Nano coating penetreert namelijk in het steigerhout maar zorgt er wel voor dat vloeistoffen worden afgestoten. Een verf of lak ligt als het ware op het steigerhout en een nano coating trekt in het hout. Voor binnen bieden wij een reeks aan dekkende RAL kleuren aan.


De lak die wij gebruiken is een lak op waterbasis die we volledig dekkend aanbrengen. Omdat we de behandeling vaak drie keer moeten herhalen geldt er voor deze afwerking vaak wel een kleine meerprijs ten opzichte van andere afwerkingen. Uitleg nano lak behandeling van steigerhouten meubelen.


Voor steigerhouten meubelen voor zowel binnen als buiten.

De behandelde meubelen zijn langdurig waterafstotend. Algen- en schimmelaangroei wordt voorkomen. UV-protectie wordt toegevoegd. De materialen blijven langer in een schone en beschermde conditie. Je kunt online de beits bestellen die je nodig hebt, zodat je daar thuis in de tuin mee aan de slag kunt.


Wij hebben zowel zwarte beits als kleurbeits voor je op voorraad en maken de verzending snel voor je in orde. Wat wij vaak doen in deze situaties is dat wij 1- witte pasta in zo een PU lak doseren om whitewash te maken. Laag whitewash en vervolgens lagen blanke lak voor de ultieme bestendighei zoals kras-stoot en chemicaliënbestendigheid. Niet alle blanke PU lakken vergelen, enkel aromatische systemen.


Goedkope blanke lak kopen. Met de blanke lak van de Grote Schuur bescherm je tegen krassen en slijtage. Wil je goedkope blanke lak kopen? De blanke lak is niet alleen maar toe te passen op houtwerk, maar ook ook op metalen en kunstof ondergronden.


Bekijk de collectie goedkope blanke lakken in onze webshop. Afhankelijk van de toepassing kies je voor verschillende glansgraden en de mate van kras- en stootvastheid. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak.

Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. De blanke parket lakken zijn in mat, zijdeglans of hoogglans leverbaar. De niet vermelde lakken zijn altijd per mail aan te vragen. De kleur van het hout wordt een tint donkerder en brengt de natuurlijke kleur van het hout meer naar boven en maakt deze mooier.


De kleurresultaat is hetzelfde als met een naturel beits voor buiten. Steigerhout behandelen voor binnen met blanke lak (mat). Hoewel deze lak blank is zal het hout altijd wat donkerder worden. Dit is een harde afwerklaag. Dat is mogelijk, wij brengen deze blanke matte lak 3laags aan op het tafelblad.


Het tafelblad zal dan beschermend zijn tegen morsen en knoeien. Bescherm onder andere tuinhout met de beits en blanke lak uit het assortiment van Koopverfonline. Klik hier voor merken als Jotun, Wijzonol en Hermadix.


Bestel uw Transparante Beits direct online. Op werkdagen voor 21:uur besteld = volgende dag in huis! Mij werd verteld dat die zonder behandeling na vijf jaar niet meer mooi is als je hem buiten in weer en wind zet.


Dus nu wil de tafel behandelen. Ik wil eigenlijk geen kleur en geen glans maar de oorspronkelijke kleur en look van het steigerhout handhaven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts