woensdag 14 november 2018

Folie voor glas

Discover Luxaflex Duette Shades. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Wat is het verschil tussen raamfolie en plakfolie?


Plakfolie, ook wel decoratiefolie, is wel wat anders. Dat is namelijk bedoeld voor meubels.

Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Zelfklevend folie of raamfolie. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online!


In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti-inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Vandaag besteld = morgen in huis. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Zet je vlak achter het anti doorkijk folie een object, bijvoorbeeld een bloempot.


Dan zul je waarschijnlijk wel vaag de contouren van de bloempot zien.

Raamfolie voor dubbel glas kopen? Niet alle raamfolies zijn geschikt voor dubbel glas. Heeft u een vraag met betrekking tot raamfolie? Wij proberen u op deze pagina daar een antwoord op te geven! Staat uw vraag er niet bij?


Goedkoopste van Nederland! Bijvoorbeeld als je een speciaal dun isolatieglas gebruikt. Als je geen dubbel glas of folie wil plaatsen zou je voor een voorzetraam kunnen kiezen. Een voorzetraam is een losstaand raam dat tegen de bestaande beglazing wordt geplaatst.


Dit zorgt voor stilstaande lucht tussen beide ramen waardoor je ruimte beter geïsoleerd wordt. Dit noemen we ook wel kozijnfolie. Het werkt hetzelfde als een voorzetraaje creëert een isolerende luchtlaag tussen het venster en de folie. Folie die op het glas van de ruit geplakt wordt. Bekijk dan in de webshop onze volledige collectie en bestel direct jouw favoriet.


Of kom langs in een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt. Bij KARWEI vind je statische raamfolie, glasfolie, zelfklevende folie en plakfolie voor meubelen altijd voor een aantrekkelijke prijs. Kies je voor een egaal dessin of raamfolie met een patroon?


Ben je niet zo van de illustraties?

Dan hebben wij ook nog wat folies met abstracte vormgevingen zoals raamfolie met strepen, met rondjes en ruitjes. Houd je van kleuren dan kun je ook voor een gekleurd glasfolie gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het glas in lood of het gemoffelde glas.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. De folie is ondoorzichtig maar heeft nog wel licht doorlating. Kijk altijd bij de specificatie van de betreffende raamfolie. Glas - Folie panelen zijn goedkoper, maar hebben over het algemeen een maximale productgarantie van jaar.


Glas - Glas panelen worden aangeboden met een productgarantie van jaar! Een glas - glas -zonnepaneel daarentegen bestaat uit een laag glas , een laag met zonnecellen en aan de achterzijde wederom een laag met glas. Ontwerp uw eigen unieke gepersonaliseerde raamfolie voor de voordeur. Makkelijk zelf online ontwerpen en bestellen.


Hieronder staan een aantal voorbeelden van raamfolie. Onze zonwerende folies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid. De isolerende en reflecterende eigenschappen zorgen er dan voor dat u aanzienlijk bespaart op uw energiekosten. Met raamisolatie folie kan de verwarming in de winter namelijk een standje lager. Maar je mag in ieder geval nog wel je achterruit en de twee ramen aan de achterkant tinten.


Je mag zelf weten hoe donker je je ramen wilt hebben, hier zijn geen regels voor. Het raam aan de voorkant en de twee voorste raampjes mogen alleen met een licht folie getint worden. Voor een bestelbus of een bedrijfswagen gelden dezelfde regels.


In de zomer blijft het juist koel. Deze folie is geschikt voor alle seizoenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts