woensdag 7 november 2018

Somfy telis 4 rts

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 725. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Afstandsbediening RTS - kanalen. Toepasbaar met een product voorzien van RTS ontvanger.

De telis RTS is een RTS zender met kanalen om maximaal verschillende rolluiken of rolluikgroepen aan te sturen. Er zijn rolluiken die alle op één dezelfde groep in de meterkast zitten. Omdat ik begreep dat ik alle rolluiken stroomloos moest maken en telkens maar één rolluik van stroo. De RTS serie 5-kanaals afstandbedieningen voor het beheer van individuele of groepsgestuurde producten. Verkrijgbaar in kleurafwerkingen.


BTW Klik hier om te bestellen. Nieuwe artikelen Aanbiedingen. Telis RTS Remote Control pdf manual download. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Een productgroep bedienen met één druk op de knop meerdere RTS producten. MY” function will memorise your favorite position and retrieve it. Eenvoudig te programmeren. Pulsbediening (één druk op de knop). De overige motoren niet op de 2V.


Op voorraad Bestellen Meer info. Artikelen tot van in totaal. De Telis is een kanaals zender. Dat wil zeggen dat je rolluik of rolluikgroep tegelijk kunt bedienen.


Door meerdere rolluiken aan de zender te koppelen, kun je met druk op de knop al die rolluiken openen en sluiten. Op werkdagen voor 17:uur besteld is volgende werkdag geleverd. Zender is hier overbodig geworden door een over stap nieuw sy. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Bij terugkomst bij mijn huis kon ik de rolluik van kanaal ( leds branden tegelijk) niet meer bedienen.


Somfy Telis besteld u hier snel online. Stap 1: Sluit de motor aan op het net en druk op de afstandsbediening de bovenste en de onderste knop van uw Telis afstandsbediening tegelijk in (zie afbeelding). Direct na deze handeling zal het rolluik kort op en neer gaan.


Auch Unterstützung und erhalten Sie das Handbuch per E-Mail. Geschikt voor het bedienen van RTS producten.

Hallo, Ik had een probleem met van mijn screens. Het wou niet meer helemaal naar beneden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts