woensdag 21 november 2018

Plisse aanbieding

Bepaal zelf de afmetingen! Wilt u eerst zien wat u koop? Bestel dan nu een gratis monster. Downloadbare meetinstructies. Kwaliteit en Veiligheid voor de beste prijs!


Energiebesparen Duurzame Keuze!

Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting! De dubbele plisse heeft meerdere voordelen. Dit type raamdecoratie is geluiddempend en energiebesparend en het heeft een isolerende werking. Of je nu voor een dubbele of enkele plisse kiest, je hebt veel keus uit verschillende stoffen, kleuren en dessins.


En je kunt voor een transparant, lichtdoorlatend of verduisterend plisse gordijn gaan. Zo wordt het aankomende doe-het-zelf. ROBUUST SYSTEEM VOOR DE GROTE OPPERVLAKTEN!

Zoals altijd de voordeligste online én offline! U kunt dit plisse gordijn namelijk bestellen in diverse stofsoorten, die elk een andere lichtdoorlatendheid hebben. Plisse Ketting Breedte min. En heb je dit bij ons gevonden?


Dan kun je het gelijk online kopen. Heb je heel veel raambekleding nodig? En ook nog andere spullen uit ons assortiment? Koop het online, want dan bezorgen we alles netjes bij je thuis.


Dat scheelt je een hoop gesjouw! En natuurlijk profiteer je online ook gewoon van al onze geldende acties en aanbiedingen. Koop en verkoop plisse hordeur eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Met een plisse hordeur op maat zorgt u ervoor dat zij geen kans krijgen om binnen te komen.


Omdat de plisse hordeur 1 op maat gemaakt is sluit deze dan ook perfect aan op elke maat deur. Heeft u een schuifpui, of twee openslaande deuren? Wil je hordeuren kopen die zowel geschikt zijn voor je buitendeuren als je schuifpui, kijk dan zeker eens bij ons aanbod plisse hordeuren. Bij plisse hordeuren wordt het horgaas gevouwen in plaats van gerol waardoor je de deurhor in iedere gewenste stand kan zetten zonder dat het horgaas op spanning komt te staan.


Specialistisch advies nodig?

Ik accepteer hierbij dan ook de voorwaarden behorende bij aanmelding voor de JYSK e-mail nieuwsbrief. Deze goedkeuring kan ieder moment worden ingetrokken. Houd je van tijdloze elegantie? Dan zijn plisségrodijnen echt iets voor jou. Nu tot korting op alle hordeuren bij Horrenstore.


Bezoek onze showroom of bestel direct online. Maar voor de dubbellaagse uitvoering heet het product bij Luxaflex en Multisol Duette en bij Bécé Dupli. Zo is het bij ons altijd sale.


Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Onze plisse gordijnen zijn verkrijgbaar in drie stofsoorten: transparant, semi transparant en verduisterend. Hierdoor zijn plisse gordijnen geschikt in vrijwel elke woonruimte.


Als u bijvoorbeeld overdag behoefte heeft aan daglicht in huis, maar ’s avonds geen inkijk wil, dan kunt u kiezen voor een semi transparant plisse gordijn. Koop nu raamdecoratie zoals Luxaflex ZonweringVoordelig 7. Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe hordeuren kopen. We houden je hier op de hoogte als er een hordeur aanbieding is of als er speciale acties zijn!


Elke hordeur aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze hordeur aanbieding en pak je voordeel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts