dinsdag 13 november 2018

Blanke lak velgen

Maak altijd eerst de velg vet en stofvrij. Qua blanke lakken hebben wij verschillende producten in ons assortiment. De 1k gewone blanke lak is geschikt, maar wordt een stuk minder hard als de 2k blanke lakken. Op deze pagina vindt u onze blanke lakken. En geloof mij maar dat van de mensen die op echt dure velgen rijden geen blanke lak over hun gepolijste delen hebben zitten.


Het is bij meerdelige velgen niet eens te doen omdat je bij het aandraaien van de boutjes de lak vaak al zou beschadigen.

VHT wheelpaint is een weersbestendige velgenlak en wordt geleverd in diverse kleuren. Deze beschermcoating van teflon is speciaal ontwikkeld voor velgen en blijft ongeveer een jaar zitten. Of we polijsten de randen en er wordt niets op de velgen aangebracht. Let er op dat je de blanke lak een beetje uitneveld dus voorbij de lijn geen blanke lak wel blanke lak. Ook met het schuren iets over deze lijn heen schuren, komt er nevel op de bestaande blanke lak dan schuur je deze gewoon weg.


De blanke lak kan je in spuitbussen kopen. MoTip Velgenlak in Spuitbus is een sneldrogende verf voor het spuiten van uw velgen. Na het spuiten van de velgen in de gewenste kleur werken we de velgen af met een blanke lak.


Bij je velgen laten spuiten heb je keuze uit drie pakketten.

Per pakket is de mate van afwerking verschillen dit komt tot uiting in de prijs voor de velgen reparatie. Zo heb ik laatst ongeveer een zelfde soort velgen ook de randen behandeld. Ik gebruik de verfafbijt van albastine.


Even erop smeren en minuten later zie je de lak gewoon loskomen. U kunt kiezen uit verschillende blanke lakken. Weer, water- en UV bestendige Jachtlakken Online bestellen. Velgenlak spuitbus in de originele fabriekskleur van de auto,voor het onzichtbaar herstellen van bijvoorbeeld stoeprand beschadigingen op velg. Belangrijk is van te voren de velgen goed te reinigen zodat alle vuil en remstof is.


Bij CROP heeft u een ruime keus uit componenten blanke lak van hoogwaardige kwaliteit. Zowel in blik, als blanke lak in een unieke 2K spuitbus. K blanke lak is de meest gebruikte blanke lak.


Krijg ik er doffe plekken van ? Lichte velgschade(s) verwijderen met polyplamuur. Primer opbrengen (motip primer) 5. Nog een laag velgenlak aanbrengen. Affijn, de wintervelgen van mijn Chebben wat last van oxidatie plekken op de gedeeltes waar er blank aluminium zit met blanke lak eroverheen. Vervolgens direkt de blanke lak erop.


Indien uw velgen verweerd zijn , of oxidatie hebben kunnen ze meestal niet worden overgespoten omdat de grondverf of primer is aangetast door corrosie.

Oplossing : velgen chemisch ontlakken , Stralen , Epoxy grondverf Poedercoaten, handmatig glad schuren , lagen basecoat ( kleur) en lagen blanke lak hoogglans, zijdeglans of Matte Toplaag. Oplossing: Toch iets dikker spuiten, en spiegel hierbij regelmatig in het licht, zie je nog geen glasplaat achtige laklaag, spuit dan direct nog een laagje bij, net zo lang totdat de laag vloeit tot één mooie glanzende laklaag zonder kleine bobbeltjes. Blanke lak die niet mooi glanst, en sinaasappelig aan ziet. Gestraal naaf wordt afgeplakt , randen herstel daarna gepoedercoat , van binnen en buiten.


Velgen laten stralen en poedercoaten kan nu binnen werkdagen ,informeer naar de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts