dinsdag 6 november 2018

Velux glasmaten

Diverse A-merken - Rolgordijnen Hoge kwaliteit. Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Bestel direct de perfecte maat! Te installeren binnen minuten.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

U opent het dakraam, haalt het dakraam iets naar u toe en noteert de codes. Bij oudere dakramen kan het plaatje zich op een andere positie bevinden. Vervangen het glas van uw Velux dakraam op basis van het type. Glas vervangen van uw Velux dakraam op basis van het type.


Als u het type Velux dakraam aan ons doorgeeft weten wij de originele maatvoering van het dubbel glas. Wel zo handig want dan kunnen we in veel gevallen direct het juiste glas meenemen. Wat zijn de voordelen van nieuwe glaselementen in uw velux dakraam?


Glas voor Velux Tuimelvenster - Uitzettuimelvenster - Lichtkoepel.

De technologie heeft voor glas niet stil gestaan. Glaselementen worden geconstrueerd om zo goed mogelijk te isoleren en warmteverlies via het glas te beperken tot het minimum. Bij het bestellen van beglazing is het doorgaans nodig om de afmetingen in de breedte en de hoogte te vermelden. Bij Glaskoning wordt het u voor het bestellen van glas voor dakramen van Velux echter gemakkelijk gemaakt.


Leeftijd van uw oude Velux dakvenster. Aan de hand van de code van het oude velux dakvenster kunt u een inschatting maken hoe oud uw Velux dakraam is. Ook het dak bestaat namelijk uit dakramen, waardoor tot wel keer meer daglicht de woning binnen komt. U kunt ook uw oude dakraam in isolatiewaarde opwaarderen door beter glas toe te passen.


Heeft uw raam bijvoorbeeld een maataanduiding Sdan is dit gelijkwaardig aan de SKwat betreft de afmetingen. Als je dakramen geen typeplaatje hebben is het mogelijk om de maatcodering op te zoeken aan de hand van het overzicht Velux glasmaten dakramen. We leggen je haarfijn uit hoe dit in.


Wilt u uw dakraam vervangen? Uiteraard allemaal van Velux , zodat kwaliteit en duurzaamheid verzekerd zijn: Velux Energiebalans glas (-50) Dit is het standaard glas van Velux dakramen. VELUX Glaselement vervangen.


Kies uit de tabel uw type dakraam met bijbehorende glasmaat. Deze maatvoering wel controleren. In sommige gevallen wijkt de maat en codering af.


Contrio Cen CKverduisterende rolgordijn dakraam voor Velux.

De raamdecoratie vormt een belangrijk onderdeel van het interieur. De juiste raamdecoratie brengt. Fakro dakraam en Intura dakramen in alle maten voor een scherpe prijs, Uw Fakro en Intura dakraam bezorgen wij in Nederland met de laagste prijs garantie.


Wij bieden een geavanceerde samensteller. Neem een kijkje in onze online glashandel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts