maandag 12 november 2018

Hk living broodplank teak

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit producten vanaf € 395. Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Alle merken Hk broodplank.


De broodplank van HKliving is uitgevoerd in teak hout en voorzien van een rond design.

De onderkant is voorzien van twee richels, zodat de plank stevig staat tijdens het smeren of snijden van brood. De teak houten broodplank biedt een mooie presentatie van brood of lekkere hapjes! Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Medium, ronde broodplank van HK Living. De plank is gemaakt van reclaimed teakhout.


Voorkom het gebruik van vettige producten op de plank. Serveer een kaasplankje breekbrood en wijnglas op deze prachtige robuuste broodplank van HK Living.

Het robuuste hout zorgt voor een stoere maar warme uitstraling. Global living with furniture and home accessories from HKliving. A Dutch brand with a raw and edgy feel.


Inspired by the past and given an eclectic twist. Deze broodplank is een handige accessoire voor brood. Je kunt hier makkelijk je brood op snijden zonder dat je krassen krijgt in je keukenblad. Daarnaast is hij met meerdere planken naast elkaar een mooie accessoire voor op het aanrecht! Specialistisch advies nodig?


Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Laat je inspireren door ons grote aanbod HKliving. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Wordt gratis thuisbezorgd met dagen gratis retourgarantie. Volledige collectie HK living online, incl.

HK living outlet en HK living sale voor de goedkoopste HKliving snijplank! Deze teak broodplank is verkrijgbaar in het rond en langwerpig en hebben we ook in verschillende afmetingen. Deze HK Living kaasplank staat prachtig in de keuken maar is ook ideaal om hapjes op te serveren of een stokbroodje.


HK Living broodplank teak maat S wordt ook gebruikt als kaasplank of serveerplank. Je moet JavaScript in je browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. HKliving: is een Nederlands woonlabel, dat meubelen en woonaccessoires ontwikkelt en verkoopt via geselecteerde winkels. Met veel passie en toewijding hebben ze een stoere, rustieke en basic collectie ontwikkel met een moderne twist. Broodplank gemaakt van teak hout met lederen bandje.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Robuust en handzaam om te gebruiken in de keuken. Schrijf de eerste review over dit product.


Ik heb de plank zelf ook en gebruik hem bijvoorbeeld als borrelplank om allemaal lekkere hapjes op te serveren of als kaas plank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts