dinsdag 20 november 2018

Gratis kleurstalen flexa

Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Gratis kleurstalen flexa

Een nieuwe kleur op je muur, maar twijfel je over de kleur? De Flexa Kleurtester is een mini-roller en tester in één om de muurverf thuis te proberen. Tijdelijk gratis kleurstalen. Passen de kleuren uit de nieuwe verfcollectie helemaal bij jou? Kleurstalen uit de collectie zijn nu tijdelijk gratis aanvragen via de kleurstalen service.


Handig om thuis bij de muur te houden. Zo weet je zeker of de kleur thuis net zo mooi staat als jij in je hoofd hebt. Koop één of meerdere Flexa kleurtesters.


Gratis kleurstalen flexa

L Flexa Creations, Flexa Expert of Flexa Strak op de Muur muurverf. Bewaar beide aankoopbewijzen goed. Een gratis Flexa Kleurtester t. Probeer daarom eerst uit welke kleur het beste bij jouw muur past. Hoe werkt de Flexa Kleurtester?


Knijp zachtjes in de Kleurtester tot er verf op de roller verschijnt. Breng de verf direct aan op de muur die je wilt verven of op een stuk karton en plak deze met schilderstape op de muur. Flexa geeft kleur aan de wereld en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur. Bestel je voor minimaal €aan kleurtesters en andere verfproducten van Flexa of onze andere merken?


We zorgen voor gratis verzending naar jouw adres, zodat je daar op een heel voordelige manier gebruik van kunt maken. Heb je vragen over Flexa kleuren of wil je een grote bestelling plaatsen? Daarom is het mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen. Gratis kleurstalen aanvragen!


Zo kun jij de stof en het design van jouw product eerst zien en voelen. Presenteer jouw adviesplan aan jouw klant met mooie kleurstalen op groot formaat en geen kleine kleurstrookjes van de bouwmarkt. Via de site van Flexa kun je grote A5-stalen bestellen in jouw favoriete kleuren. De gordijnen (ook verduisterend ), jaloezieën ( lamellen ) en shutters van Veneta.


De hoogwaardige Pure lakken en muurverven zijn gemaakt met de nieuwste verftechnologieën voor een perfect eindresultaat. Felyx bestaat jaar en dat vieren ze! Kies hieronder kleurstalen en ontvang deze gratis per post. Met onze kennis en ervaring kunnen wij de pigmenten selecteren die zorgen voor diepe intense kleuren met een langdurig mooie uitstraling. Deze gratis kleurenkaarten bevatten handgeschilderde kleurenstalen die k In dit gratis kleurkaarten pakket vindt u de prachtigste kleuren van onze Engelse merken om thuis de mooiste kleur uit te zoeken.


Bestel de Flexa Pure Kleurstaal (Aformaat) in elke kleur bij Verf. Zelfde dag vanaf € 5- gratis verstuurd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de afwijkingen die zich voordoen op een computerscherm.


Gratis kleurstalen flexa

Bij onze Exclusieve Engelse verven zijn alle recente kleuren te verkrijgen in een proefpotje. Wanneer je later de verf besteld in de originele verf van deze merken dan weet je dat de kleurstaal 1 kleurecht is. Professionele verf in alle kleuren van Flexa Creations bestel je op kleurenwaaier.


Ook verkrijgbaar in Sikkens lakken en muurverf. Vraag geheel vrijblijvend en kosteloos kleurstalen aan voor rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, duorolgordijn en Velux-rolgordijnen om te kijken of deze passen in jouw interieur. Je kan maximaal kleurstalen aanvinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts