dinsdag 27 november 2018

Rails voor plankdragers

Zoek naar plankdragers kast op de nieuwe KensaQ. Zo zijn er strakke, industriële exemplaren verkrijgbaar, die je met rails bevestigt, maar ook meer natuurlijke houten dragers. Hou je juist van zwierig barok?


Dan zijn er ook varianten die aansluiten bij jouw persoonlijke smaak. Bij Praxis vind je dus plankdragers die niet alleen nuttig zijn, maar ook een decoratieve functie kunnen vervullen. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de pagina opnieuw laden.

Dankzij de grote hoeveelheid plankdragers en steunen bij GAMMA zijn er tal van mogelijkheden om zelf opbergruimte te creëeren. Zo zijn er decoratieve plankdragers voor in de badkamer en slaapkamer, functionele plankdragers voor in de keuken en woonkamer en stoere plankdragers en steunen voor het zware werk voor in de garage. F-Systeem ondergeleiders, deurstop toepasbaar op Srail. Alles voor de vakman onder één dak. Professioneel en breed assortiment.


Duraline plankdragers voor element rail systeem 2x voor plankbreedte cm. X voor plankbreedte cm. Ook planken te koop zie fo.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Bekijk ons assortiment Plankendragers in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Ga je aan de slag met het bevestigen van de plankdragers aan de wand?


Plankdragers aan de wand bevestigen - wat heb je hierbij nodig? Allereerst is het slim om alvast bijpassende wandplanken uit te kiezen. De meegeleverde plankdragers moet je zelf op de legplankjes monteren.


Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing, aangezien de precieze montage per systeem kan verschillen. Zorg ervoor dat de plankdragers aan weerszijde van de plankjes even ver van het uiteinde zitten, zodat de balans van het systeem straks perfect in orde is. Bezoek onze site voor de beste deals voor Meubel- en. Voor rechte delen maar ook voor in hoekdelen is het zeer eenvoudig om met wat wandrails en bijhorende plankdragers een compleet en stevig wandrailsysteem neer te zetten. Er zijn allerlei stijlen beschikbaar.


Daarnaast kan je kiezen voor. Laat uw plankdragers dan het werk voor u doen. Wij hebben een uitgebreid asssortiment plankdragers tegen de scherpste prijzen. Zowel de doe-het-zelvers als de professionals kunnen bij ons naar tevredenheid slagen. Plaatst u uw bestelling van plankdragers voor 16.


Leren plankdragers op maat.

Massaproductie zorgt voor weinig orginaliteit. Wij laten onze plankendragers van echt Italiaans leer met de hand maken. Hierdoor is elk exemplaar net iets anders. Uiteraard maakt het het daarom makkelijker om plankendragers om maat te maken.


Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende soorten breedtes van de leren. Deze rail van handson heeft een lengte van 150cm. In combinatie met een dragers kan een functionele wand van 50cm hoog gecreeërd worden.


Doordat er meerdere slotgaten in de rails zitten ben je heel flexibel en kan je verschillende hoogtes tussen de planken creeëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts