vrijdag 9 november 2018

Muurstickers en zo

Muurstickers en zo

Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Hoge kortingen, boek online.


Altijd real-time beschikbaarheid. Bij ons vindt u leuke muurstickers voor de kinderkamer en babykamer. Wij hebben een breed assortiment kleurrijke bomen en takken met of zonder uiltjes, aapjes en andere dieren. Ook leuk zijn onze groeimeter muurstickers. Een speelse manier om de groei van uw kindje bij te houden.


Tevens hebben wij een aantal mooie en lieve tekst muurstickers. Ook hebben wij tekst muurstickers en naamstickers in ons assortiment. U kunt zelfs uw eigen tekst samenstellen.


Muurstickers en zo

Gratis Rakel bij uw muurstickers bestelling. Met behulp van de GRATIS meegeleverde rakel zijn de muurstickers voor de kinderkamer makkelijk te bevestigen en later weer makkelijk te verwijderen zonder de muren te beschadigen. Zo kun je dus heel leuk een muursticker aanbrengen op de meubels in de babykamer. Of plak een mooie muursticker met naam op de deur. Onze muurstickers babykamer zijn lief en leuk te gebruiken op een effen gekleurde muur, plak een muursticker tekst boven het ledikantje of de commode.


Pimp je kamer, kast of deur in een handomdraai! Muurstickers voor kinderkamer vindt u bij Muurstickerdirect. Zoek je unieke muurstickers babykamer of stoere muurstickers kinderkamer? Bekijk onze grote collectie originele stickers, kinderlampen en muurdecoratie voor kinderen.


Muurstickers en zo

Zo hebben wij onder andere kleurrijke dierenstickers, vrolijke teksten en schattige sterretjes, bloemen, vlindertjes en hartjes. Disney muurstickers als Frozen, Cars, Winnie de Poeh en vele. Daarnaast zijn veel van de muurstickers verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je de sticker perfect kunt afstemmen op de rest van de inrichting van de kamer.


Dat kan natuurlijk van alles zijn, dus we gaan er verder op in. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een versiering voor de kinderkamer, voor je werkkamer, je winkel, de babykamer of je woonkamer, keuken enzovoort, enzovoort, enzovoort. Wij leveren een gratis muursticker handleiding mee. Het aanbrengen van een muursticker kost gemiddeld zo ’n minuten.


Heb je de muurstickers per ongeluk scheef geplakt? Dan kun je hem gewoon weer recht plakken. Wij produceren alle muurstickers , posters en andere wanddecoraties en tuindecoraties zelf. Daarom zijn we niet afhankelijk van leveranciers die hun producten voor vastgestelde prijzen aanbieden. Zo kunnen wij je muursticker of andere fraaie interieurversiering tegen een zeer aantrekkelijke prijs leveren.


Waar kunt u muurstickers kopen? Bent u op zoek naar muurstickers van hoge kwaliteit? In ons assortiment vindt u een breed scala aan verschillende soorten muurstickers. Zo kunt u kiezen uit minstens verschillende kleuren en hebben wij muurstickers in diverse formaten.


Muurstickers en zo

Bij ons kan je vele soorten muurstickers bestellen maar ook zelf ontwerpen. Via onze handige creator kan je een eigen afbeelding uploaden of een eigen muursticker vormgeven. De muurstickers van bloemen en takken zijn ook ideaal voor de badkamer. Een deel van de muurstickers van Wall-Art zijn 2-kleurig.


Zo creëer je je eigen boom in jouw favoriete kleuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts