donderdag 29 november 2018

Digitale en analoge klok ineen

Vind digitale klok als je nu zoekt. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor analoge digitale klok.

Info over digitale en analoge klok. Resultaten van zoekmachines! Tellen, plus- en minsommen, tafels, deeltafels en klokkijken. Tool om de analoge of de digitale tijd inzichtelijk te maken.


Ze oefenen om tijd in woorden om te zetten in een digitale klok en een wijzerklok. Maar ook omzetten van digitale tijd naar analoge tijd wordt. Het belangrijkste verschil tussen analoog en digitaal ligt in de manier van.


En vooral, onmiddellijk en automatisch past de digitale voorstelling zich aan.

Ideaal voor oefenmomenten waarbij de afdekplaat zeer handig is. Deze afdekplaat glijdt over een gleuf moeiteloos heen en weer tussen analoog en digitale voorstelling. Kenmerken: De klok kan opgehangen, of met de tafelstandaard staan gebruikt worden. Heel leuk en stevige klok om mee te leren klokkijken. Bent u op zoek naar een grote digitale klok mét thermometer en hygrometer?


Dan is de nieuwe FK-7iets voor u. Deze klok is extra groot en is verlicht waardoor u de klok goed kunt aflezen. Daarnaast worden er veel nuttige gegevens gepresenteerd op het display. Zoek meer materiaal op basisonderwijs.


De startpagina voor het digitale. Leer uw kind klok kijken met gesproken antwoorden. De klokkijker is ideaal voor het basis onderwijs. Kies voor analoge of digitale klok of allebei. U kunt zelf de tijd instellen met de wijzers.


Of de computet maakt zelf een tijd. Per uur, per kwartier, per minuten en per minuut. Demonstreert de relatie tussen de analoge en digitale tijd in één oogopslag.

Het analoge klokbeeld toont de uren tot terwijl de digitale klok de uren tot toont. Beide kloktijden moeten met de hand aangepast worden. Inhoud:houten bord (x 1cm).


HEMA heeft verschillende klokken in het assortiment. De meeste zijn analoog , andere zijn digitaal. Analoge klokken passen in ieder interieur. Hang ze op een opvallende plek in huis op, bijvoorbeeld in de keuken of de woonkamer. Dan zie je altijd snel en duidelijk hoe laat het is.


Apart geven deze de huidige tijd niet weer, maar samen vormen ze één geheel die de tijd in digitale cijfers uitdrukt. Welke digitale klok hoort bij de analoge klok ? In het onderstaande overzicht kun je de tijden van de hele uren aflezen. Deze tijden geven de digitale tijden aan.


Aanleren van de analoge en digitale tijd. Ook het lezen van de klok hoort hierbij. Wanneer de leerlingen klaar zijn om naar het derde leerjaar te komen,. En op een digitale klok tellen ze meestal tot 24. Als we zeggen ‘Het is half 9’ dan hebben we een uur in twee helften verdeeld.


Een uur bestaat dan uit twee stukken. Achter kwartieren en minuten klik je op het pijltje om de oefeningen nog specifieker te maken. Kies het soort werkbla bijvoorbeeld een analoge klok met of zonder wijzers, een digitale klok , etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts