woensdag 7 november 2018

Harmonica gordijn

Bestel online of boek onze service! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Design, Direct Van De Makers.


De in smalle plooien gevouwen stof van plissé gordijnen kun je als een harmonica op of uit elkaar schuiven. Deze eigenschap heeft zowel de plissé als de duoplissé.

Het verschil zit in de hoeveelheid stof. Naast dat een harmonicadoek vaak buiten boven u terras gebruikt wordt, kan men een harmonica schuifgordijn ook uitstekend binnen onder een serredak monteren. Een nadeel van een serre of veranda is dat het door het glazen dak vaak erg warm wordt binnen in de serre.


Zelfs als de slaapkamer zich op zolder bevindt met een dakraam, want een plisse gordijn kun je daarop ook monteren. Al is dat wel afhankelijk van het soort dakraam. Niet alleen ieder raam is anders, ook de wensen en voorkeuren verschillen per. Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan plisségordijnen, van verduisterende plisségordijnen tot top down bottom up plisségordijnen.


Een plisségordijn is een gordijn dat zichzelf opvouwt als je het omhoog trekt. En als je het gordijn weer voor je raam wilt trekken, dan trek je het als een harmonica weer uit de plooi.

Plissegordijnen bestaan uit één laagje gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt wanneer deze wordt opgetrokken. De voordelen van plissé gordijnen op een rijtje. De collectie bied veel keuze in kleur en dichtheid van transparant tot (semi)verduisterend. Plissées zijn stijlvol, en strak en daarnaast ook nog gebruiksvriendelijk. Vind verandazeilen, doeken en (rol) gordijnen op Verandagordijnen.


Gordijnen en andere raambekleding filteren de lichtinval en creëren privacy, maar vindt maar eens de juiste. Lamellen, paneelgordijnen en jaloezieën staan garant voor een moderne en strakke sfeer, en gordijnen en voile geven de ruimte een huiselijk karakter. Een eenvoudige bediening van de harmonica staat een beetje haaks op de eisen van inbraakwerendheid en de wind- en waterdichtheid van de harmonicadeuren. Het is namelijk fijn als je ze snel en makkelijk kunt opendoen maar tevens de veiligheid hebt van normale kozijnen en deuren. Het absoluut grote voordeel van een harmonica doek is de flexibiliteit.


Zelfs op een warme dag wil je’s morgens wel eens van de zon genieten! Dat kan met het harmonica doek. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Er worden anonieme cookies. De strokengordijnen bestaan uit een hoogwaardige, transparante, trekvaste kwaliteit PVC. De zijkanten van de stroken zijn afgerond voor een optimaal comfort en maximale afsluiting.


Het PVC gordijn wordt gemaakt van een transparante kunststof en kan in verschillende afmetingen, diktes, kleuren en lengtes geproduceerd worden.

Door het harmonica -effect ontstaat er een minimale pakket breedte. Dit wil simpelweg zeggen, dat wanneer uw gordijnen open zijn, de gordijnen minder ruimte in beslag nemen. Eenvoudig naar boven toe oprollend systeem, welke voor vele doeleinden toepasbaar is.


Dit type gordijn wordt veel toegepast in de pluimveesector. Ook hier zijn weer verschillende mogelijkheden in combinatie met vast gaas. Klik hier voor meer informatie. Een vouwdeur bespaart ruimte.


Vind nu een mooie harmonica deur bij GAMMA. Dit plisségordijn heeft een afmeting van 200x1cm. Hierbij wordt het band midden tussen de plooien nog een keer doorgestikt waardoor het band naar achter valt.


Hierdoor ontstaat een mooi harmonica effect en heb je een klein stofpakket over. Harmonicadeur, vouwdeur binnen en Grosfillex vouwdeur. Let er wel op dat deze plooi alleen gebruikt kan worden als het gordijn onder de rail gehangen wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts