donderdag 15 november 2018

Gordijnrails voor zware gordijnen

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ontdek ons ruime assortiment!

Sterke gordijnrails voor hoge gordijnen. Deze gordijnrails is geschikt voor zware gordijnen tot maar liefst kilo per vierkante meter stof, maar ook elegant en geschikt voor transparanten en inbetween gordijnen. De keuze van de gordijnrails en gordijnrunners is afhankelijk van de hoogte en gewicht van de gordijnen of decor.


GORDIJNRAILS ROBUSTO ZWART - ZWARE GORDIJNEN Aluminium rail voor wand- of plafondmontage. De complete set bestaat uit: Aluminium gordijnrail Robusto Zwart op maat. Gordijnrails - Aluminium - Helmrails.


Creëer eenvoudig een mooie golf (wave) in uw gordijnen met wave gordijnrails en wave runners van het merk Interstil of Goelst.

De runners en rails zijn geschikt voor iedere gordijnstof. U kunt bij ons heel eenvoudig zelf de gewenste maat voor uw gordijnrail opgeven. De rails wordt voor u exact op die maat gemaakt (gratis). Zoek naar gordijn rails op de nieuwe KensaQ. Alle merken zware gordijnen.


Decoline biedt een uitgebreid gamma aan gordijnrails voor elk type raamdecoratie, gaande van lichte transparante gordijnen tot zware gevoerde overgordijnen. De RR gordijnrail large wit is van zware aluminium kwaliteit en hierdoor uitermate geschikt voor de zwaardere kwaliteiten gordijnstof, zoals bijvoorbeeld linnens en gevoerde stoffen. Wij bieden voor elk type ondergron zowel muur- als plafondbevestiging, een product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en met de fijnste afwerking. Goelst biedt u veelzijdig inzetbare gordijnrails , geschikt voor alle plafond- en wandsoorten. Onze uiteenlopende railprofielen zijn inzetbaar voor vitrage, lichte tot zware gordijnen , vouw-, paneel en douchegordijnen.


Wij hebben ook separatierail! Met de onderdelen voor flexibele afscheidingen en gordijnen van NIKO HELM HELLAS SA bent u gegarandeerd van een robuust, onderhoudsvriendelijk en zeer soepellopend systeem. Wave gordijnrails en glijders voor uw wave gordijnen. Veelzijdige, budgetvriendelijke rail voor halfzware tot zware gordijnen.


Rail H1is een veelzijdig systeem met manuele of elektrische bediening. De op maat gemaakte gordijnrails met koordbediening van de Roedeshop zijn buigbaar en in een aantal uitvoeringen beschikbaar.

Ideaal voor televisiestudio en middelgrote zalen of theaters. De geruisloze, soepele bediening maakt deze rail nog comfortabeler. Met elektrische gordijnrails kiest u voor uitgesproken luxe en gemak. Een gordijnrails of -roede ophangen is een vervelend klusje en blijft vaak weken liggen. Maar er komt een moment wanneer je er helaas aan moet geloven en je toch echt wat voor de ramen wilt hebben.


Gelukkig stelt een gordijnrails ophangen met onderstaande handige tips en het juiste gereedschap weinig meer voor. Gebogen gordijnrails op maat. Geen gerommel meer met lelijke grove gordijnrails al of niet met losse bochten waar de gordijnen altijd achter blijven hangen.


Nu voor iedereen bereikbaar hoogwaardige versterkte aluminium gordijnrails van Schneiders Fournituren, onze gordijnrails is altijd wit gemoffeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts