donderdag 15 november 2018

Raamfolie bevestigen

In groot en klein formaat. Bespaar tot wel via kiesproduct. Raamfolie tegen de beste prijzen vind je op beslist. Hieronder staat een stappenplan en handige tips voor het aanbrengen van raamfolie.


Hoe moet ik raamfolie (en andere folie) aanbrengen?

Het op maat maken van raamfolie kun je doen met een mes of schaar. Het handigste is om het te beplakken raam op te meten en deze maat over te nemen op het stuk raamfolie. Hierbij kun je het beste een marge van centimeter aanhouden.


Het stuk dat je overhoudt, is makkelijk af te snijden wanneer je het raam beplakt hebt. Als je thuis liever geen inkijk hebt maar toch zo veel mogelijk lichtinval wilt behouden, dan kun je een raam het beste bedekken met glasfolie of raamfolie. Deze instructievideo laat zien hoe je dit aanbrengen het beste kunt doen.


Statische raamfolie aanbrengen.

In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam. In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm. De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.


Bekijk hier het assortiment in de Praxis store. Bij ons vindt u heel divers assortiment, een zeer groot aanbod van de mooiste producten van midden tot het hogere segment. Door ons handige stappenplan te gebruiken, is het voor iedereen mogelijk raamfolie aan te brengen. Bevestig aan beide kanten van de folie een stukje plakband voor dat u begint met het aanbrengen van de folie op het raam.


In deze video tonen we hoe u de zelfklevende privacyfolie correct op het venster kleeft. Met de juiste werktuigen en kennis kunnen ook beginnelingen de raamfolie met succes aanbrengen. Bij elk order ontvangen onze klanten een gratis wisser, een glasschaaf en een gedetailleerde handleiding.


Deze handleiding is heel uitgebreid en eenvoudig te. Alles wat u nodig heeft voor het zelf ontwerpen en aanbrengen van uw eigen unieke raamfolie. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


Voordat je het raamfolie aanbrengt op het raam, dient eerst de ruit aan de binnenzijde goed schoon en vetvrij gemaakt te worden. Met een grondige schoonmaak voorkom je dat vuil en stofdeeltjes tussen het raam en het raamfolie terechtkomen.

Ik heb zelfklevend zwarte UV-werende (getinte) raamfolie gekocht (ook tegen inkijken). Nu is alleen de beschrijving niet duidelijk. Het was een rol folie, zonder boekje of whatever. Alleen op de kartonnen verpakking staan afbeeldingen (zonder uitleg), dus moet ik daar maar van afleiden wat de bedoeling is.


Toen ik voor het eerst raamfolie ging aanbrengen vond ik het maar ingewikkeld. De gebruiksaanwijzing was erg minimaal en toen het er eenmaal op zat, was het heel erg hobbelig en bobbelig. Uw folie wordt op de desbetreffende ramen bevestigd. Het bevestigingsassortiment van tesa is een professionele oplossing voor ophangen (bijv. spiegels) en het thuis of op andere locaties leggen van vloerbedekking. U kunt de raamfolie full color makkelijk online bestellen in onze webshop.


Ook is de raamfolie makkelijk te plakken, bevestigen of aanbrengen. Wij kunnen de raamfolie bedrukken met bloemen, decoraties, eigen ontwerp en teksten, foto’s, logos en letters, naam en huisnummer, strepen, camerabewaking en bewegwijzering, planten en natuur of naambord. Als ondernemer kun je natuurlijk ook goed aan de slag met raambeplakking.


Wij kunnen raamfolie op maat leveren, waardoor het mogelijk wordt om het raam met logo of bedrijfsnaam te sieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts