maandag 1 april 2019

Rezisto sikkens

Bestel nu je Alpha Rezisto Mat. Voor 17:besteld is Morgen in huis! Sikkens Rezisto tegen Groothandelsprijzen. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf en lak online! Beschikbaar in heel veel kleuren.


Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Maar wat maakt dit product nu uniek? Het is namelijk vlekafstotend.


Met vlekafstotend bedoelen we dat een vloeistof van de muur afdruppelt. Deze zijdeglans lak is geschikt voor o. Het voordeel van deze lak is dat je nooit meer last hebt van vette vingers op bijvoorbeeld de deuren of de keukenkastjes. Er zijn verpakkingen van liter en van liter beschikbaar, waarmee je zeker weet dat je niet te weinig in huis haalt. Deze watergedragen grondverf is ideaal voor binnen en is van de hoogst haalbare kwaliteit.


Dat komt onder andere door de extreem hoge dekkracht van de grondverf. Reinigen met Polyfilla Pro S60 specieresten e. Schuren, plaatselijk repareren met Polyfilla PRO W350. Het geheel afwerken door middel van spuiten met Rubbol BL Rezisto Spray. Eén laag Rubbol BL Rezisto Spray geeft een gelijkwaardige droge laagdikte (gem. micrometer) als twee lagen van een verkwastbare watergedragen aflak. Systeem op nieuw hout: Gronden met Rubbol BL Rezisto Primer.


Naar keuze voorlakken met Rubbol BL Rezisto Primer of een ander geschikt Rubbol BL product wat als voorlak kan dienen. Aflakken met een Rubbol of Rubbol BL product naar keuze. Deze hoogglanslak is geschikt voor o. Dankzij deze lak voor binnen heb jij nooit meer last hebt van vette vingers op bijvoorbeeld de deuren of de. De verf is extreem stoot- en krasvast, waardoor je daar op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken.


Rezisto sikkens

De beste manier om binnen mee te lakken, voor een geweldige bescherming. Het voorkomt lelijke beschadigingen, net als lelijke donkere plekken door huidvet. De lak is huidvetresistent, waardoor je zorgt voor bescherming op meerdere niveaus. Deze technologie onderscheidt zich door vet, vuil, vloeistoffen en vlekken geen enkele kans te geven de verflaag binnen te dringen.


Dit houdt in dat vuil, vet en vloeistof zo van de muur afdruppelt. Dat is pas een goed reinigbare muurverf! Deze extreem vlekafstotende muurverf is uitstekend bestand tegen zwarte strepen van schoeisel en wateroplosbare vlekken. Naast Satin is Rubbol BL Rezisto ook leverbaar in Halfglans en Hoogglans variant.


Rezisto sikkens

Tegenwoordig worden er meer en meer aflakken gemaakt op acryl basis. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Anderen helpen ons de werking. Geschikt voor de afwerking van hout, beton, pleiserwerk, hard kunststof enz. Ondergrond (nieuw hout) eerst voor behandelen met Rubbol BL Rezisto Primer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts