woensdag 3 april 2019

Verboden te roken sticker

Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Altijd de beste deal voor jou! Gratis verzending vanaf €1 ruim. Pictogrammen stickers roken verboden. Wilt u een artikel op maat?


Verboden te roken sticker

Wij kunnen speciaal voor u een artikel op maat leveren met een ruime keuze uit materialen. Zwarte sticker die u aan de binnenkant op het raam kunt plakken. Sticker verboden te roken. Met deze sticker kunt u aangeven dat er niet gerookt mag worden. Zelfklevende sticker met een krasvast en UV-bestendig laminaat.


Voor de veiligheid op werkvloer of machine. De verboden te roken stickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en tevens in spiegelbeeld. Door de sticker in spiegelbeeld te drukken kan deze aan de binnenkant van een raam geplakt worden zodat deze van buiten goed zichtbaar is en tevens wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bij de bouwmarkt koop je die stickers gewoon,. GAMMA verschillende magneten, stickers en bordjes, handig voor in huis of op het werk.


Cijferstickers kunt u bijvoorbeeld gebruiken om het huisnummer aan te geven op een schuur of brievenbus. Het ruime assortiment waarschuwingsborden biedt voor iedereen wel een oplossing. Al onze stickers worden gemaakt van professioneel stickermateriaal. Afmeting sticker is cm.


Allerhandestickers worden door JERMA in eigen beheer vervaardigd. Al onze verboden stickers worden gemaakt van professioneel sticker materiaal. Het Pickup pictogram verboden te roken 10x10cm is een zelfklevende vinyl sticker.


Verboden te roken sticker

Dit verbodsbord met een pictogram van een sigaret is zowel binnen als buiten te gebruiken, zo lang u deze op een glad oppervlak bevestigt. De sticker hecht uitsteken maar is ook goed te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Kijk goed welke sticker bij uw situatie past. Bij elke sticker staat een tabel waarin u kunt zien hoe groot de sticker moet worden, maar mocht uw beschikbare oppervlak zich hiervoor niet lenen, dan kunt u ook een kleinere (of grotere) maat kiezen.


Om duidelijk aan te geven waar niet gerookt mag worden kunt u verboden te roken stickers bestellen. Maar ook voor meer algemene stickers zoals verbodsstickers hygiëne, verboden toegang stickers of verbodsstickers voor op de werkvloer kunt u bij. Bestel snel en gemakkelijk online!


Verboden te roken sticker

Een symbool dat overal gebruikt en begrepen wordt! Kies uit duizenden stickers bij de grootste stickershop van Nederland. Verboden te roken stickers set stuks. De set bestaat uit stickers.


Ook kunnen wij uw idee of ontwerp omzetten naar een sticker. Schitterend teken sticker gemaakt met een hoge kwaliteit vinyl, dat is super makkelijk aan te brengen en laat geen residu achter na verwijdering. Beschikbaar in een brede waaier van kleuren en maten. Natuurlijk is deze sticker ook geschikt voor verschillende horecazaken.


Geef dan aan dat er binnen niet gerookt mag worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts