donderdag 2 mei 2019

Spuiterij culemborg

We hebben de beschikking over eigen kleurenmengmachines in onze spuiterij , zodat iedere gewenste kleur van diverse kleurenwaaiers gemaakt kan worden. Voor strakke oppervlakken raden wij aan om te kiezen voor het spuiten, want dit geeft het mooiste en strakste resultaat. Bekijk Reviews, Telefoonnummers en Openingstijden van spuiterij in Culemborg bij Allebedrijvenin.


Onze medewerkers volgen hiervoor speciale Renault-cursussen zodat we als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken. Tijdens schadeherstelwerkzaamheden gebruiken we uitsluitend originele Renault-Onderdelen. Auto spuiten in Culemborg.

L Finishing Op deze site vind u meer informatie over ons, ons werk en wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Vanuit onze centraal gelegen fabriek in Culemborg bieden wij u een breed scala van diensten. Welkom op de website van Van Lommel Vof, gespecialiseerd in verf applicaties voor houthandel- en timmerindustrie. Maatwerk en serviceverlening vinden wij erg belangrijk.


Uw partner in het spuiten van kunststof, hout en eenvoudige metalen producten. Flexibel, betrokken en met oog voor perfectie. In onze spuiterij verwerken wij zeer diverse opdrachten. Deze lopen uiteen van series kunststof vormdelen tot maatwerk houten keukens en projectmeubilair.


U kunt natuurlijk wel gewoon een offerte aanvragen, die behandelen wij dan in het nieuwe jaar.

Een nieuw leven voor uw oude Meubels, Keuken of een geheel Interieur? Al meer dan jaar geven wij keukens en meubels een compleet nieuwe uitstraling. In de spuiterij wordt de auto ontvet en afgeplakt, zodat alleen de delen die gespoten moeten worden zichtbaar zijn. De kleur van de lak wordt bepaald aan de hand van het “recept “ dat de fabrikant hiervoor afgegeven heeft. Na controle kunnen we eventueel correcties in de kleur doorvoeren.


In de laatste jaar zijn wij als organisatie enorm gegroeid. Dit heeft geresulteerd in een verviervoudiging van onze medewerkers, bedrijfspanden in Groningen, Culemborg en Best, een uitgebreid assortiment en specifieke knowhow waar we enorm trots op zijn. Een klein krasje, een flinke deuk of bijna total-loss?


Welkom bij Henk Scholten Volvo is meer dan alleen een vriendelijke begroeting. Wij zijn blij u te mogen ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Wij zijn op zoek naar een magazijn medewerker met heftruck certificaat die naast het bevoorraden en verplaatsen van de lakkerij ook wil mee helpen in de lakkerij. Voertuigen Reviews Openingstijden.


Al ruim jaar ben ik, Klaas Vink, werkzaam in de autoschade-branche. Spuiterij Maweko , Vuren (dorp). Doordat ik bij verschillende bedrijven. Onze spuiterij is ingericht om grote series (design) meubels te behandelen.


U levert als meubelproducent de meubels onbehandeld aan en wij voorzien ze van de benodigde coatings en lakken. We werken met hoogwaardige lakken, zodat u de kwaliteit kunt garanderen die van uw meubels verwacht wordt. Wij spuiten de volgende materialen in elke gewenste.

Van Dijk Groep is het centrale aanspreekpunt in midden Nederland voor de transportondernemer. Als officieel Volvo Trucks en Renault Trucks dealer in Culemborg , Utrecht en Woerden is Van Dijk Trucks in staat de oplossing te bieden voor iedere transportvraag van bestelwagen tot truck.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts