woensdag 2 oktober 2019

Magneetbord zwart

Profiteer van Korting. Aanbieding nu voor €198! Breed Assortiment aan Voordelige glasborden. Hoge Kortingen op Adviesprijzen! Kies uit producten vanaf € 195.


Magneetbord zwart

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Uit voorraad leverbaar en gratis verzending. Het zwarte magneetbord komt goed van pas in de vergaderzaal of als menubord in een restaurant. Maar ook thuis en op kantoor is het rechthoekige glasbord handig. Breng een leuke fleur in huis met dit hippe krijtbord en magneetbord gemaakt met een robuuste steigerhouten rand.


Super handig en stijlvol zwart memobord. Wij hebben een magneetbord ontwikelt met een eigen karakter en kleur, een bijzondere toevoeging aan onze Edel Steel magneetborden. Magneet krijtbord lijst zwart ! Dit magneetbord is beschrijfbaar en gemaakt van sterk magnetisch materiaal, waar zelfs zwakkere magneten op blijven hangen.


Magneetbord zwart

Handig voor op je kantoor, keuken, of in de gang: prikborden, whiteboards of magneetborden. De Glass Series magneetborden zijn tevens beschrijf- en uitwisbaar met reguliere droog uitwisbare whiteboardstiften. Dit magneetbord combineert hierdoor de eigenschappen van de beste professionele magneet- en whiteboards met een uniek modern glazen design. Voor deze glazen borden is het wel van belang dat u sterkere magneten gebruikt dan normaal.


Glas- magneetborden artverum zijn ware kunstwerken en een lust voor het oog. De op vierkant of rechthoek gereduceerde vormen van de artverum serie werken alleen, maar ook als combinatie van verschillende formaten en vormen helemaal in de zin van style your room. Alle Soorten Glasborden Voordelig Online. Prachtig magneetbord in eenvoudige vorm en fantastische zwarte kleur.


Makkelijk aan de wand te bevestigen met de bijgeloten schroeven en pluggen. Aan de ene kant kun je mooie. Deze borden worden gemaakt van oude deksels en met de hand bewerkt, hierdoor zou het bord en kleur iets kunnen afwijken van de foto. Kotona design magneetbord uit Finland. Functioneel en lekker strak vormgegeven, zoals je dat van Finse ontwerpers verwacht.


Zwart metalen magneetbord in de vorm van een huisje. Het magneetbord heeft aan de onderzijde een omgebogen rand waardoor deze rechtop blijft staan. Als je dus liever geen magneetbord met schroeven aan de muur hangt, dan is dit een handige oplossing! RVS magneetbord zwart op maat Zie de Whiteboard-winkel. Schrijf je lijst met boodschappen voortaan op dit whiteboard en vergeet nooit meer iets.


Magneetbord zwart

Het bord is gemaakt van metaal en heeft een zwarte rand. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. De leren band is in cognac kleur.


Het leer in combinatie met staal geeft een stoere en ruige uitstraling. De afmetingen van het magneetbord zijn 80xcm. Krijtbord met zwarte lijst, 45xcm. Stijlvol krijtbord van bij cm. Met een stevige, klassieke uitstraling dankzij de zwarte lijst.


Magneetbord zwart

Past in elke ruimte en bij elke stijl van de woning. De Wonderwall borden zijn 1 made in Belgium. De zichtbare, magnetische zijde is donkergrijs tot zwart. Goedkope woondecoratie en woonaccessoires koop je bij Kwantum!


Bij Kwantum slaag je altijd voor je woondecoratie, met een ruime keuze in goedkope vazen en potten,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts