dinsdag 4 oktober 2016

Gelaagd glas met matte folie

Zoek naar gelaagd glas op de nieuwe KensaQ. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Gelaagd glas met matte folie. De eerste twee getallen staan voor de glasdiktes van beide ruiten.

Dubbel glas met matte folie. Het enige verschil is dat er gebruik gemaakt word van matte folie. Deze matte folie is lichtdoorlatend maar er kan niet door heen gekeken worden. De gebruikte matte folie is net zo sterk als heldere folie.


De buitenruit bestaat uit een gelaagde ruit met een matte folie ertussen en de binnenruit uit een heldere enkel glas ruit van mm. Deze glassamenstelling wordt veelal toegepast in buitendeuren ter voorkoming van inkijk. De ruit is voorzien van een argon gasvulling en een HR coating.


Bestaande uit twee glasplaten van mm dikte, met ertussen een.

PVB folie á mm aan elkaar zijn verbonden. De kans op verwonding wordt hierdoor beperkt. De coating zit op de binnenruit. Hierdoor komt het gelaagde gedeelte, met daar tussen matte folie , aan de buitenkant.


Wanneer het glas breekt ontstaan er scheuren in. Glas met matte folie bestaat uit twee op elkaar geplakte ruiten met daartussen een gematteerde folie die vrijwel dezelfde aanblik geeft als een ruit etsglas. De ruit matglas geeft het meeste onderhou vinger afdrukken zijn moeilijk te verwijderen, deze eigenschap is met een coating te verbeteren. Vind gelaagd glas het nu op Kensaq. Snel en eenvoudig online te bestellen en leverbaar door heel Nederland en Vlaanderen.


Bestel zeven dagen per week gelaagd mat glas in onze webshop. Er bestaat ook speciale beglazing met folie die een geluidswerende werking kent. Bij de Glaskoning kunt u het gelaagd glas eenvoudig online bestellen en kunt u uit diverse mogelijkheden een keuze maken. Zo kunt u de keuze maken voor matte folie of voor de optie van beglazing met geluidswerende eigenschappen. Hoe meer folielagen, des te moeilijker door het glas heen te “breken”.


Op plaatsen waar je niet door het glas mag vallen of waar er gevaar is dat glasscherven verwondingen veroorzaken, zoals bij een glazen wan schuifpui of serre-dak, zal dit soort gelamineerd glas. Het glas is mat dankzij de folie waardoor het niet transparant is maar wel daglicht doorlaat. Is dichtbij het glas nog iets doorzichting.


De folie is niet zichtbaar en zorgt voor inbraakvertragende en geluidsisolerende eigenschappen.

Tevens geluidswerend en inbraakwerend. Deze folie is te leveren in een matte of heldere variant. De Online Glasgroothandel. In deze categorie vindt u soorten gelaagd glas die wij kunnen leveren.


Bij ons heeft u de keuze uit gelaagd helder glas en gelaagd mat glas. Bij gelaagd glas worden twee of meer glasplaten verkleefd met een plastic folie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts