dinsdag 4 oktober 2016

Heroal kleuren

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. In onderstaand PDF-bestand vindt u een overzicht van de meeste gangbare RAL kleuren. Heroal RAL kleuren (25KB) PDF. Ramen, deuren en vliesgevels in Le Corbusier kleuren.


Kleuren zijn een centraal element wanneer het om de vormgeving van uw thuis gaat. Alle kleuren kunnen onderling worden gecombineerd en vormen een natuurlijke harmonie.

Ontdek de producten van heroal Venster Voordeuren Rolluik Zonwering Roldeur Overkapping Insectenhor Let op: In uw browser is het opslaan van cookies gedeactiveerd. Sommige afbeeldingen en functies van deze website zijn pas na activering beschikbaar. Bij heroal staan een ruime keuze aan kleuren en een lange levensduur centraal, en dat in de meest uiteenlopende omgevingen.


De heroal oppervlaktecoating opent deuren voor creatieve mogelijkheden die met andere materialen niet te realiseren zijn en biedt coatingvarianten voor elke toepassing. U bestelt gemakkelijk rolluiken op maat in elke gewenste kleur. We leveren onze rolluiken inclusief schakelaar, aansluitsnoer, stekker en montagemateriaal. De standaard rolluiken kleuren zijn bij al de rolluiken merken verkrijgbaar.


Vul eerst uw maten in en bereken de prijs!

Een afwijkende RAL kleur zal de levertijd verlengen. Door speciale coatingtechnologie heeft u bij voorzetrolluiken de mogelijkheid om allerlei kleuren aan te brengen op uw rolluiken. Het voorzetrolluiken bedrijf kan rond de 2kleuren creëren. Ze hebben flexibele en duurzame systemen waardoor ze talrijke eisen, stijlen en kleuren kunnen verwezenlijken. Het HEROAL Rolluik wordt uitgevoerd met een dubbelwandige, hoogwaardige aluminium lamel met een slijtvaste meerlagig gecoate oppervlakte en een cfk-vrije isolatiekern van polyrethaanschuim.


Geadviseerd door ons voor de meest gangbare ramen, tot 8m2. De Mini-E lamel met dubbele laklaag zijn minder hoog, maar extra dik. Door de stalen zijkappen, massieve geleiderpennen en zeer zwaar uitgevoerde geleiders is dit rolluik een tegenstander van formaat van het inbrekersgilde. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! De lamel is voorzien van een slijtvrije en gekleurde poedercoating.


Hierdoor is het rolluik in meerdere kleuren leverbaar. Het rolluik is van uitstekende kwaliteit doordat het rolluik onder druk is gevuld met polyurethaanschuim. De HK8is een stabiele lamel met een dubbele laklaag.


De RAL nummers zijn te indicatie en kunnen geen rechten aan ontleent worden het is mogelijk dat er een licht kleur verschil zit. De HRis een stabiele lamel met een dubbele laklaag. Johann Henkenjohann GmbHCo.


Dit komt omdat de lamellen strak kunnen worden opgerold.

Daarmee voldoet de lamel aan de hoge eisen van de windweerstandsklasse 3. Dit rolluik is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. De lamellen kunnen dan ook afgestemd worden op uw persoonlijke wensen. Het is een volledig gesloten systeem. De meest gekozen kleur is antraciet, maar er zijn nog meer kleuren waar u uit kunt kiezen. Binnen eenvoudige stappen super snel naar een maatwerk rolluik.


Naast de afmetingen kun je kiezen uit maar liefst kleuren , hand- versus elektrische bediening en nog veel meer opties! RS Strak oprollende lamel met grote dekbreedte. De heroal RS kan met zijn grote dekbreedte (mm) en smalle nominale dikte (mm) erg strak worden opgerold en is ideaal geschikt om in kleine rolluikkasten te worden gebruikt (Ø 1mm oproldiameter bij een pantserhoogte van mm). Hij voldoet aan de eisen van windweerstandsklasse bij elementbreedten tot 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts