maandag 6 november 2017

Pastoe tweedehands

Vind 2e hands laptop als je nu zoekt. Mooi nederlands design uit de jaren van pastoe met prachtige teakhouten verbindingen, zie laatste foto. Pastoe Kasten Outlet kopen? Net onderhouden dressoir van pastoe uit de slide serie.


De beste tweedehands pastoe dressoir resultaten.

Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Careful design makes and shapes your living environment. It survives the changes in style and taste. It is our mission to create cabinets of timeless beauty.


Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie. Wij helpen je de beste 2dehands koop te vinden! Als je online koopt mag je vanaf nu de code “december19” als kortingscode bij de checkout invullen.

Je mag ook hieronder een afspraak maken om de kasten te bekijken. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met pastoe kast!


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Al decennia lang is dit de norm bij de vormgeving, creaties en productie van de meubels. Onze Amsterdammer is een uitgesproken voorbeeld van een meubel als object. Zijn geribbelde roldeur is kenmerkend. De studio bestaat al meer dan 1jaar en heeft in die tijd een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie, die steeds opnieuw herkend en omarmd wordt.


Simple, timeless and modern design that at the same time offers endless possibilities to add your own character to cabinets, chairs, tables. Vintage en curiosa uit de jaren ’5 ’en ’zijn bijzonder populair. Hoge pastoe kast model amsterdammer met rolluik. Demper voor scharnier van deur oud model.


Vernieuwing zien zij als een volgende stap in de verfijning van techniek of een toevoeging van functionaliteit. Geen cosmetische ingrepen, maar juist een vergroting van de visuele en materiële duurzaamheid. Net zo bijzonder als het huis waarin de kast komt te staan.

Duidelijke, eenvoudige vormgeving met verrassende kleurcombinaties. Tijdens de opening is de outlet van 10. Extra fijn: aankopen kun je direct meenemen of laten bezorgen tegen een meerprijs. Sinds die tijd is het accent steed smeer komen te liggen op opbergmeubelen, met name zelfs samen te stellen systemen. De collectie moet geschikt zijn voor uiteenlopende woningen, ‘pase partout’ dus.


Dit idee is verwerkt in de merknaam. Flexibele kastsystemen met een dynamische uitstraling. Esthetisch duurzame ontwerpen die kwalitatief hoogstaand zijn. De kast kan worden samengesteld met verschillende afwerkingen aan de binnenkant en buitenkant.


Dit geeft de kast een vrolijk, harmonieus uiterlijk. Voorzien van deuren waardoor er veel opberg plek ontstaat. Het opvallende kenmerk van deze kasten is de geribbelde deur naar boven schuift om aan de achterkant van de kast te verdwijnen. Een ingenieus systeem dat ook nog eens enorm praktisch is.


Uniek design, zeer mooi en elegant stuk van de jaren 50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts