woensdag 16 mei 2018

Anti zon folie

Het is Sale bij de Bijenkorf! Op deze wijze kunt u zo gunstig mogelijk uw raamformaten uit de folie halen. Bestelt u liever uw raamfolie op maat? Zonwerend folie met zilver spiegelend effect.


Dit zonwerende raamfolie plakt eenvoudig op ramen.

Het folie tegen zon en inkijk heeft een breedte van 50cm. De lengte mag je zelf kiezen. Eenvoudig op ramen aan te brengen! NIEUW, nu ook: Antibacteriële folie , voor extra hygiëne op uw display! De beste anti reflectie oplossing voor uw spiegelend (touchscreen) beeldscherm en is voor elk, zelfs het aller nieuwste, toestel te bestellen.


De folie beschermt uw beeldscherm tevens optimaal tegen krassen en beschadiging. Zet de föhn in de hoek van het raam en hou deze tegen de folie aan. Stap ) De raamfolie komt door de warmte uit de föhn, los van het raam.

Trek aan het uiteinde van de raamfolie. Stap 4) Beweeg de föhn rustig over de folie die nog aan het raam gehecht zit. Stap ) Gebruik stickerverwijderaar en haal de lijmresten weg. Zij geeft ook daglicht (lux) en veroorzaakt verkleuring (ultraviolet).


Kortowat willen we wel van de zon en wat niet? Deze verbluffende optische technologie van 3M neemt weerspiegelingen weg zodat u duidelijk de gegevens op uw scherm kunt zien. Deze zonwerende folie voorkomt hinder van de zon. De warmtewerende folie kan tot zonnewarmte verminderen en is geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Verder kun je kiezen uit twee soorten folies , namelijk het zelfklevende waarbij er dus een kleeflaagje aan de achterzijde zit, of het statische zonder kleeflaag.


Deze folie houdt tot wel van de warmte van de zon tegen. Het voordeel van de folie is dat het daglicht nog wel naar binnen kan. De folie wordt ook wel raamfolie, glasfolie, zonnefolie, isolatiefolie, spiegelende raamfolie, UV folie , blindering folie of warmte werende folie genoemd.


Reflectiefolie is een raamfolie tegen de zon met een reflecterende folie laag zorgt voor een hoge warmtereflectie en een lage absorbtie van de zonnestraling. De warmteopbouw in het glas laat zich hierdoor makkelijkreduceren. Deze neutrale of getinte raamfolies kunnen tot van de warmte buitenhouden, afhankelijk van het type warmtewerende en zonwerende folie.


De warmte wordt voor een groot deel gereflecteerd door de folie waardoor de rechtstreekse warmte die binnenkomt miniem is en het serre-effect vermeden wordt.

Zonwering zit namelijk ALTIJD aan de buitenkant. Zaken als luxeflex ed zijn dus geen zonwering maar lichtwering. Zon zal namelijk gewoon door het glas komen alwaar het voor bijv luxaflex wordt opgenomen. Deze warmt op en zal middels straling de ruimte alsnog opwarmen. Kort gezegt binnen zonwering bestaat niet.


Bedrijven kunnen decoratieve folie gebruiken om het eigen logo weer te geven op de kozijnen en deuren van de werkplek en gekleurde folie kan eveneens als decoratief beschouwd worden. Zo kunnen glazen panelen of tussenschotten in een kantoor of woning aangepast worden aan het kleurschema van het interieur. Een zevende type folie is anti.


Met zonwerende raamfolie houd je heel veel warmte van de zon buitenshuis. In ons assortiment vind je verschillende soorten zonwerende folie. De andere folie komt over het raamwerk en heeft als gevolg dat de lucht tussen beide (glas en folie ) voor een goed thermisch effect zorgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts