maandag 21 mei 2018

Decoratie foto

Versier uw muren met uw mooiste herinneringen! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bekijk het bord Foto decoraties van maaiketorensma op Pinterest.

Bekijk meer ideeën over Foto decoraties , Wijze woorden en Woorden. Vrij voor commercieel gebruik Geen attributie noodzakelijk. Je kunt jouw mooiste foto gemakkelijk op canvas laten drukken als cadeau voor je familie, of je kunt een klok laten bedrukken als wel heel bijzonder cadeau. De decoratie is een van de hoofdrolspelers op je bruiloft.


Zeker als jullie bruiloft een bepaald thema heeft, kan de juiste decoratie een (persoonlijke) stempel op de dag drukken. Of je nu zelf aan de slag gaat met DIY of een professional wilt inhuren: met deze foto ’s en voorbeelden van decoratie kun je alvast volop inspiratie opdoen. Ga direct aan de slag en creëer je eigen fotomuur.


Nog niet klaar en wil je later verder met je IXXI?

De flexibele IXXI foto wanddecoratie bestaat uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Laat je foto vergroten op prachtige materialen, van foto op canvas of hout tot acrylglas of aluminium. Deze heeft namelijk een mooie natuurlijke uitstraling en past in vrijwel ieder interieur. Door de glans van het materiaal komen de kleuren hier krachtig op uit.


Echt trendy zijn de foto op hout en foto op aluminium. Gepersonaliseerde kwaliteitsdecoraties voor uw muren! Taart decoratie Ben jij op zoek naar decoratie voor op je taart?


Wij hebben van meerdere thema’s ook een taart decoratie set. Chocolade decoratie Koop hier al jouw chocolade decoratie voor op taarten. Zoals een Magische Fotomok , foto ballon, en vele andere objecten. Ballonnen doen het overigens ook erg goed op de foto. Maak keuze uit verschillende.


Slingers als bruiloft decoratie. Onze slingers zijn niet zomaar slingers. Bij Kruidvat heb je het grootste aanbod aan wanddecoratie met je eigen foto.


We bieden voordelige wanddecoratie van goede kwaliteit van ons eigen Kruidvat Foto merk en voor de allerbeste fotokwaliteit bieden we de producten van CEWE. Kies uit één van de drie populaire soorten of ontdek de overige materialen voor je wanddecoratie.

Naast onze vertrouwde eetbare prints is het vanaf nu ook mogelijk om je mooiste foto op chocolade te laten printen. Voor al onze chocoladeproducten gebruiken we Faitrade chocolade van Callebaut, de lekkerste chocolade uit België. Je huis is de plek waar je ontspant en tot rust komt. Onze collectie gepersonaliseerd behang laat je interieurdromen uitkomen, of het nu om een vintage bloemenpatroon gaat of een mix van moderne en klassieke ontwerpen.


Nieuwe gebruikers profiteren van korting. Zet bijvoorbeeld enkele kaarsen op een groot bord op je salontafel, drapeer een mooie deken over je bank en leg wat kleurrijke kussens in de hoek. Plaats leuke foto ’s in mooie fotolijsten op je dressoir en zet een paar decoratieve lampen in je huiskamer.


Decoraties kunnen veel warmte brengen in huis! Wij leveren prachtige handegschilderde reproducties van olieverfschilderijen op canvas en hoogwaardige prints op aluminium en acrylglas. Zou het niet prachtig zijn om een oogstrelendee reproductie van Rembrandt of Modigliani aan de muur te hebben? Ook is het bij ons mogelijk om een olieverfschilderij of print te laten maken van je eigen foto. Een foto maken, je foto bewerken en uiteindelijk je foto laten afdrukken.


Je foto ’s selecteren, opladen, een formaat kiezen en klaar! One Tree Planted“ en dus draag je met jouw bestellingen altijd een steentje bij. Fenomenale decoratie op maat ! Het creëren van creatief, uniek en betoverend mooi decoratie dat ideaal in elk interieur past, is onze passie. De wensen van onze klant zijn altijd onze prioriteit geweest en markeren de richting voor de ontwikkeling van ons bedrijf. Ogu is eenvoudig te plaatsen, zonder gereedschap.


Trek de plakstrips van de achterzijde, bepaal de positie en plak je Ogu tegen de wand. Even aandrukken, twee minuutjes wachten, klembord verwijderen en tadáá!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts