dinsdag 8 mei 2018

Tempur millennium kussen

Tempur kussen voor stuntprijzen! Geen verzendkosten vanaf €10 snelle levering. Alles weer zo goed als vroeger. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie.


Verfraaien van uw huis met Kussens.

Ruim assortiment online bestellen! Hoofdkussens tegen lage prijzen. Bestel hier beddengoed online.


Het kan tot op 60°C graden worden gewassen, wat alle stofmijt doodt, zodat u altijd kunt genieten van een fris en schoon kussen. Trustpilot Perfect voor mensen die op hun rug slapen. Verwijderbare hoes is wasbaar op 60°C. Dit kussen kenmerkt zich door een naar voren hellende rand welke de nek opvangt.


Het TEMPUR Millennium hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor uw hoof nek en schouders.

Het kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Het hoofdkussen kenmerkt zich door de gebogen ran welke zorgt voor de juiste steun en houding van uw nek. Bovendien biedt het kussen drukontlastende ondersteuning. Deze hoofdkussens zijn speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding en die de best mogelijke ondersteuning nodig hebben. Beschermt en ondersteunt uw hoof nek en schouders voor optimale ondersteuning en comfort gedurende de hele nacht.


De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment TEMPUR. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid.


Ervaar het gemak van Wehkamp. De schouder wordt ontlast en de nek wordt optimaal ondersteund. Het Millennium Kussen heeft een gebogen rand die in het midden lager is en aan de zijkanten hoger.


Het voordeel van het Millennium hoofdkussen. Het TEMPUR materiaal, de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Om het kussen te reinigen, kan de hoes verwijderd worden en kan het materiaal gelucht worden. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders.


Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen.

Haal vandaag nog die hoofdkussens in huis. Bij rugslapers zorgt deze uitsparing ervoor dat uw nekwervels perfect worden gedragen in de ondersteuningsrand door een correcte rechte ligging tevens wordt de zijkant van de nek ondersteunt zodat de nekwervels minder zijwaarts draaien. Ook zijn van de hoofdkussens verkrijgbaar in verschillende hoogten (dikte).


Ook persoonlijke voorkeur is natuurlijk zeer. Door het gebruik van soft TEMPUR Materiaal krijgt het kussen een luxe uitstraling en voelt het kussen zachter aan dan het original, millennium en classic kussen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zo zorgt het ervoor dat uw nek goed ligt.


Dankzij de vorm liggen je hoof nek en schouders namelijk in één lijn met je ruggengraat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts