dinsdag 15 mei 2018

Lijst met glas

Uw Product is Altijd op Voorraad! Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Ruime keuze lijsten op beslist.


Lijsten in alle kleuren en materialen.

Vergelijk hier aanbiedingen. U kunt het glas aan beide zijden schoonmaken met een normale glascleaner zonder ammoniak. Gebruik glas om uw kunstwerk te beschermen tegen verkleuring, UV licht, stof, vocht en beschadiging bij al uw inlijstingen.


Er zijn diverse soorten glas en verschillende soorten kwaliteitsglas. Uiteraard hebben wij ook voorbeelden van de glassoorten zodat u deze met het in te lijsten werk kunt bekijken en vergelijken. Een glazen fotolijst gebruikt u als u het accent wilt leggen op vooral de foto. Hierdoor ontstaat er geen afleiding en gaat de aandacht louter naar de foto.


U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een randloze fotolijst van glas.

Deze is verkrijgbaar in varianten, een met helder glas en een met anti-reflectieglas. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken. Dit is ons meest verkochte speciale glas , en toch voor een heel redelijke prijs. Clarity- glas is de vervanger voor het vroegere museumglas.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ben u op zoek naar glas voor een lijst ? Glassoorten voor lijsten zijn te krijgen in verschillende gradaties ter bescherming van uw kunstwerk. Het glas is erg helder en minder groen dan normaal glas door een laag ijzergehalte. Deze 3D lijst biedt je de mogelijkheid om eenvoudig zelf professioneel in te lijsten.


Doordat je het in ingelijsten werk plaatst tussen glasplaten blijft het mooi op zijn plaatst gefixeerd. Het glas licht ongeveer mm van de achtergrond waardoor het 3D effect optreedt. Als achtergrond leveren, naar keuze, een wit of zwarte achtergrond mee.


Wij gebruiken dit glas in een lijst op maat als ontspiegeld glas (OG). Randloze lijsten ontspiegeld glas - wissellijst.

Bekijk alles met bol glas lijst ! UV-werende zijde naar het kunstwerk toe. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Houten lijst met dubbel glas - het achterste glas kan worden verwijderd - ideaal voor decoratieve 3D decoraties. Geen abonnement, betaal per film.


U gaat naar voorvertoning en laad de afbeelding op van het filet met passe-partout, U zult nu zien dat u beide lijsten met passe-partout heeft gecombineerd. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Volgens deze weg kunt u eventueel meerdere lijsten met elkaar combineren.


Bepaalde series lenen zich er goed voor om verschillende profielen met elkaar te. Oude schilderij lijst met glas (maat 77xcm.) Kartonnen achterkant (beschadigd) voor een schappelijk bod van € 1mee te. Met een aluminium wissellijst trek je de aandacht. Een foto, kunstwerk, tekening of een schilderswerk krijgt meer uitstraling met het strakke design van een wissellijst met aluminium profiel. De wissellijsten die bij de grotere winkels gekocht worden zijn niet altijd even stevig en van kwalitatief goed materiaal gemaakt.


Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts