dinsdag 29 mei 2018

Dutch design brand kruk

Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Haal vandaag nog die krukken in huis. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Functional design is beautiful. Het stevige, duurzame krukje van karton werd in korte tijd zo’n succes in binnen- en buitenland dat het idee ontstond voor een heel nieuwe lijn van innovatieve producten.


Dutch design brand kruk print Hollandse tegels ju.

Dutch Design Brand kartonnen krukje - Uitvoering - Sloophout - Beachwood. Ideaal als krukje, nachtkastje of bijzettafeltje. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Verschillende Modellen Krukken van Wenko, Kleine Wolke en meer online bij Enyabe. Voor 15u bestel volgende werkdag geleverd!


Welke designstukken mooi matchen met dit merk?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Deze opvouwbare, kartonnen stoel werd door ontwerper Tim Várdy geïntroduceerd tijdens het North Sea Jazz festival in Nederland en veroverde de wereld. Hij is volledig van FSC gecertificeerd karton gemaakt en kan wel 2kilo dragen. De kruk of stoel is gemaakt van eco karton en is door zijn innovatieve constructie sterk genoeg om wel 2kg te dragen.


Zij streven naar betaalbaar design , breed toegankelijk voor een grote groep mensen. Respect voor mens en milieu is daarbij een basisvoorwaarde. Ontdek de dieren, de bloemen of de houtprints. Een perfect present van The Present Perfect!


Ze streven naar betaalbaar design dat breed toegankelijk moet zijn voor een grote groep mensen. Voor 21:uur bestel morgen in huis. Kijk voor meer Nederlands design op shop. Hou jij van een avontuurlijk interieur?


Dan val je waarschijnlijk helemaal voor deze houten kruk. Het zitvlak is gemaakt van palmbladeren waardoor hij een hippe exotische uitstraling krijgt. Een paar hippe plaids erop en je huis heeft in no-time een ander sfeertje.


We use cookies to make our website work properly. In order to continuously improve our website we’ll store an analytical cookie on your computer. Leuk als kruk , nachtkastje of bijzettafel.

In een handomdraai, maar hoe dan precies? In onderstaand instructiefilmpjes zie je hoe. Krukje, nachtkastje of bijzettafeltje? Circulaire design kruk van gerecycled materiaal.


Het zitelement is gemaakt van 1 afval en kan oneindig worden gerecycled zonder kwaliteitsverlies. Dan draai je de kruk gewoon om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts