dinsdag 15 mei 2018

Trae lyx grondlak

Trae lyx grondlak

Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Voordeligste verf webshop. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen, die voorkomen in o. Deze grondlak voorkomt verkleuringen van het hout en beperkt het opwerken van de houtvezel tot een minimum.


De primer is op basis van 1-componenten en heeft een verbeterde kwaliteit. Trae Lyx Grondlak is een watergedragen blanke parketprimer. Het opwerken van de houtvezels wordt tot een minimum beperkt. Tevens worden kleine naden en kieren goed gevuld.


De parketolie impregneert, beschermt en is vuil- en waterafstotend. AquaParketolie met een zijdematte afwerking is een milieuvriendelijke impregneerolie op waterbasis voor parket, houten vloeren en meubelen. De scherpste Prijs van NL. Speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen, die voorkomen in o. Vandaag besteld is morgen in huis. Het bijzondere aan deze lak is dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is.


Trae lyx grondlak

Vloeren, die met dit product behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. Ruim assortiment Trae Lyx. Echter als doe-het-zelver zult u ook merken dat deze lakken gemakkelijk zelf aan te brengen zijn. Deze parketprimer heeft een sterk isolerende werking en voorkomt verkleuren en doorslag van noesten in de laklaag. Trae - Lyx Lak koop je eenvoudig online bij bol.


OPRUIMING OP=OP Dit product gaat uit ons assortiment. De grondlak dient op kaal hout aangebracht te worden. De matte lak geeft de vloer de uitstraling van een olievloer, maar met het gemak van een lakvloer.


Trae lyx grondlak

Doordat je eerst een grondlak aanbrengt voorkom je verkleuring van de ondergrond. De lak is geschikt voor lichte, donkere en gekleurde vloeren. TRAE-LYX Grondlak Naturel behoudt uw vloer een natuurlijke uitstraling doordat deze het hout minder aankleurt.


TRAE - LYX Naturel Grondlak. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Het aanbrengen van laag is voldoende, meerdere lagen wordt ontraden. Uw meest complete verf- en. Bekijk alle product informatie hier!


Trae lyx grondlak

Met deze producten kunt u uw vloer op een uitstekende manier beschermen of een andere kleur geven. Trae-Lyx grondlak - 7ml. De naam bewijst het: trae betekent hout in het Zweeds, en lyx is luxe. Het is een kwaliteitsmerk dat lakken, beits en wax produceert voor houten vloeren en houten meubelen. Tevens kunnen dikke overlappingen of plaatselijk te dik aangebrachte lagen een donkere verkleuring te zien geven welke door middel van het aanbrengen van trae-lyx grondlak voorkomen wordt.


Trae lyx grondlak is een watergedragen 1-component blanke parketprimer met een vernieuwde kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts