dinsdag 8 mei 2018

Montis axel 3 zits

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Showroom in Amsterdam, levering in heel Europa.


Met zijn langgerekte zitvlakken is de AXEL een Hollands zitlandschap.

De nuchtere vormgeving met zijn ongeëvenaarde zitcomfort is met recht uitgegroeid tot een eigentijds icoon. Kenmerkend is het onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken. Dit zorgt voor een open karakter. De zithoogte is centimeter, de zitdiepte centimeter.


De armleuningen hebben een hoogte van centimeter. Het frame van de bank is een houten constructie van beuken en mdf. De fijn gesneden kubistische ombouw heeft een onderstel dat bijna niet zichtbaar is, waardoor de bank geen verbinding lijkt te hebben met de ondergrond. Kwalitatief zijn de beste materialen gebruikt.


Zo is de bank direct bestelbaar in meerdere formaten met Rancho leder, maar ook als - zits - met of zonder een afneembare hoes - voorzien van een Harald 1stoffering.

De zachte kussens bieden bovendien een optimaal zitcomfort. Beschikbaar in stof Locarno 80. De populariteit is mede te danken aan de comfortabele zit, waar je niet alleen makkelijk uit kunt opstaan, maar indien gewenst ook heerlijk in kunt liggen. Het is een elegante bank met een uitnodigende uitstraling.


De zitting is redelijk hoog wat het opstaan vergemakkelijkt. Tijdloos design, nu al een moderne klassieker! The AXEL , with its broad seats, is a Dutch seating landscape. Its notable frame, almost entirely hidden from view, creates an open appearance.


The elements come finished on all sides and can be arranged flexibly, just like the pillows. Grootste assortiment zit. Kies uit producten vanaf € 395. Hij is niet alleen minimalistisch, maar ook erg tijdloos en stijlvol. U ervaart een heerlijk zitcomfort, doordat hij is bekleed met zachte kussens.


Daarnaast is hij ook zeer geschikt voor de projectinrichting. Dit komt doordat hij een zeer hoge kwaliteit heeft. Einde actie, laatste exemplaar. Dutch design en geheel in Nederland gefabriceerd.


De brede kussens staan in mooi contrast met het onderstel.

De bank lijkt bijna te zweven boven de vloer. Dit vergemakkelijkt het opstaan. Uitgevoerd in stof Locarno is deze ,5- zits met iedere interieurstijl te combineren.


Dat geeft onze ontwerpers een bijna oneindige vrijheid in de creatie van hun vormen. Axel heeft een hoge zithoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts