donderdag 10 mei 2018

Kussenhoes lounge kussens

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Weerbestendige loungekussens. Topkwaliteit in elke maat en kleur!


Heeft u buiten ook zo'n mooie loungeset staan, maar zien Uw kussens er niet meer uit, of heeft U net een loungeset gekocht zonder kussens en schrikt U van de kussenprijzen, waarbij in veel gevallen de kussens nog duurder zijn dan de aangekochte set, in dat geval bent U bij ons aan het juiste adres.

Kussenhoezen op maat gemaakt! Onze loungekussens zijn onder andere geschikt voor steigerhouten loungebanken of loungemeubelen gemaakt van kunststof vlechtwerk. Op onze website vindt u loungekussens in twee verschillende maten: loungekussen 60x60cm en loungekussen 70x70cm. Dit zijn de afmetingen van de loungekussens voor het zitgedeelte.


Met goed gezelschap of lekker ontspannen alleen met een goed boek. Leen Bakker heeft een enorm aanbod loungesets. Vaak zitten hier lounge kussens bij maar er zitten ook loungesets tussen waarbij je de lounge kussens zelf moet.

Loungekussens maken jouw loungeset helemaal af. En ook: je kunt je gehele loungeset een make-over geven met nieuwe lounge tuinkussens. Maak je loungeset vervolgens helemaal af met sierkussens, waar je mooi mee kunt variëren. Dan zit jij voorlopig goed!


Al onze kussenhoezen zijn gemaakt van 1 duurzaam katoen. Heerlijk zacht, luchtig en de productie ervan verbruikt minder water en minder bestrijdingsmiddelen. Dat is niet alleen goed voor jou en je gezin, maar ook voor de planeet.


Heb je nog een goede vulling en ben je alleen op zoek naar mooie nieuwe kussenhoezen ? Neem de maten op van de kale vulling, niet van complete kussens of van bestaande hoezen! Met tuinkussens fleur je je tuinmeubels op. Ga je voor ronde of vierkante sierkussens?


De stof is waterafstotend. Perfect voor die typische Hollandse zomers. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Op zoek naar loungekussens voor uw loungeset?

Bij Kees Smit bent u aan het juiste adres! Wij hebben een zeer ruim assortiment loungekussens. Het grote voordeel van onze loungset kussens is dat deze een flexibele vulling hebben. Dit houdt in dat ze in bijna elk meubelstuk passen.


Makkelijk en snel opbergen met een tas voor loungekussens. Uw loungekussens kunnen behoorlijk wat plek in beslag nemen en het één voor één naar binnen brengen van de kussens is nog al een klus. Met een kussentas vervoert u met gemak meerdere kussens te gelijk. Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Maar dat u ook eigen ideeën heeft wat betreft loungekussens op maat. Of het nu dikke, dunne, lange of korte loungekussens zijn, bij ons kunt u elke vorm of maat loungekussen laten maken. Sommigen van ons kunnen hun lounge kussens zelf maken, anderen maken handig gebruik van de loungekussens op maat die u hier online kunt bestellen. Het is voldoende om de gewenste maat door te geven, net als de kleur die het loungekussen dient te krijgen.


Je kunt zelf je kussen samenstellen, zo wordt het jouw kussen op maat. We hebben namelijk kussens en kussenhoezen in verschillende groottes! Bij HORNBACH vind je moderne kussens in een leuke vorm of met een tekst, of uni kussens in een mooie kleur. Er is zoveel keuze, want we hebben ook bonte kussens met een mooie print of een zachte kussenhoes. Verder kunnen de loungekussens ook op maat worden gemaakt, maar u kunt ook kijken of er een bestaande maat is die bij uw kussens past.


Omdat de kleur van de kussens natuurlijk ook van groot belang is, bieden wij de loungekussens aan in verschillende kleuren waaronder beige, grijs en taupe. Zo bepaalt u zelf de uitstraling van uw loungeset. Kleurechte en slijtvaste loungekussens op maat.


Nofruit garandeert aangenaam zachte loungekussens , van vuilafstotende stof die hun kleur jarenlang behouden. Wij maken comfortabele loungekussens op maat voor je loungebank, afgestemd op jouw speciale wensen. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en ligt.


Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor allerlei aanverwante artikelen zoals loungekussens , hondenkussens, kattenkussens en vullingen. Maatwerk In onze webshop vindt u de meest gevraagde formaten kussens en kussenhoezen in het. Kom bij ons langs of bestel je kussens online! We produceren onder andere tuinkussens op maat, ligbedkussens, loungekussens , zitkussens, stoelkussens en buitenkussens.


Je stelt bij ons met gemak een kussen op maat samen, voor welk meubel dan ook. Dus heb je een tuinkussen op maat nodig? Of een zitkussen voor binnen? Doorloop de simpele stappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts