donderdag 17 mei 2018

Glasgordijnen modern

Kamers vrij in Moderne Hotel. Glasgordijnen shop je online bij Raamdecoratie. In onze collectie vind je luxe en hoogwaardige glasgordijnstoffen. Met glasgordijnen creëer je een huiselijke, warme en natuurlijke sfeer.


De stof van een glasgordijn is dun, sterk en transparant. Hang vitrages of glasgordijnen voor je ramen en voorkom dat er veel licht naar binnen valt en dat mensen bij je naar binnen kijken. Het grote voordeel van vitrage is dat je wel van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen. In onze webshop vindt je niet alleen witte vitrages, maar kan je ook kiezen voor gekleurde exemplaren of voor glasgordijnen met een ingeweven patroon. Vitrage is een dun gordijn, gemaakt van transparante stof.


Men kan overdag vrijwel niet bij u naar binnenkijken, maar u behoudt uw zicht naar buiten toe. Zo krijgt u alle voordelen van traditionele glasgordijnen , maar met een moderne uitstraling. Tijdens een vrijblijvend bezoek van onze showroom aan huis ontdekt u onze verschillende types transparante raamdecoratie op maat van uw interieur.


U kunt er van verzekerd zijn dat OER glasgordijnen aan de hoogste eisen voldoen wat betreft kwaliteit van de garens en gebruikte weef- en verftechnieken. Bij een moderne betonnen vloer, kunnen warm getinte gordijnen voor sfeer zorgen. Bij een houten vloer staan moderne gordijnen in een off-white tint prachtig. Als je voor een dessin kiest met een groot patroon, heb je extra stof nodig.


Het is namelijk het mooist als op elke baan het hele patroon terugkomt. Moderne Inbetweens gemeten, gemaakt en geplaatst voor Geldrop, Nuenen, Heeze, Eindhoven en ruime omgeving. Inbetweens zijn raamdecoraties die tussen gordijnen en vitrages in zitten.


Het geeft een luchtig effect en brengt kleur. Vitrage, ook wel glasgordijnen of voile gordijnen genoem is lichtdoorlaten maar biedt toch privacy. Kwantum staat garant voor een ruim aanbod vitrage gordijnen tegen de laagste prijs van Nederland.


Dat maakt het een sfeervolle vorm van raambekleding. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting!


Raambekleding kan wonderen doen om het gevoel van privacy te bevorderen en de lichtinval in de ruimte te regelen. Met gordijnen, gordijnrails en rolgordijnen kan je. Geen maak- en verzendkosten! Gordijnen bestellen op maat bij 123gordijn.


Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn. Een enkele plooi geeft een strakke uitstraling, een dubbele plooi een klassieke en volle uitstraling en een waveplooi geeft de ruimte een moderne uitstraling. Kan ik glasgordijnen combineren met andere raamdecoratie? Met houten jaloezieën creëer je een unieke sfeer in elke ruimte in je woning. De enorme variatie zorgt ervoor dat het past in elk interieur van klassiek tot modern.


Wat de voor- en nadelen zijn van houten jaloezieën lees je hier. Bekijk het ruime aanbod online of in onze winkels! In een modern interieur maken houten jaloezieën of paneelgordijnen het plaatje af. De mogelijkheden voor overgordijnen of draperieën zijn eindeloos. De juiste keuze maken tussen al dat moois is niet gemakkelijk.


Benieuwd naar combinaties op maat van uw woning? Vertrouw daarvoor op het professionele advies van Qurtinz. In de bestelmodule kunt u zelf uw product samenstellen zoals u dat wenst, denk hierbij aan de verschillende soorten plooien.


Ook kunt u kiezen uit een onderafwerking met een onderzoom of een loodveter in kleur. Door gebruik te maken van een modern machinepark zijn wij in staat om de gordijnen nauwkeurig te maken op de maten die u bestelt. Vitrages met de beste kwaliteit en scherpe prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts