dinsdag 22 mei 2018

Nostalgische lantaarn

Bekijk onze Ruime Collectie. De grootste collectie lantaarns hier! Lantaarns tegen de laagste prijzen. De lantaarns zijn geheel onderhoudsvrij en worden geleverd inclusief echt glas en Eporseleinen fitting.


Oud-Hollandse nostalgische buitenverlichting en tuinverlichting in romantische stijl. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Gemaakt van brons, aluminium of metaal, in diverse maten en kleuren. Voor ieder wat wils en voor elk budget. Heeft u een vijf lichts lantaarn of een drie lichts lantaarnpaal in de tuin staan maar is de paal aan vervanging toe? Kijk dan eens in onze pagina met losse onderdelen voor klassieke buitenlampen, landelijke straatlantaarns, nostalgische lantaarnpalen en rustieke buitenverlichting. Onze ambachtelijke tuinlantaarns, buitenlantaarns en lantaarnpalen worden handmatig gegoten en geproduceerd met hoogwaardig en duurzaam gietijzer.


Onze lantaarns zijn oerdegelijk en onverwoestbaar. Ook bieden we een selectie premium aluminium en koperen gegoten lantaarns. Bezorging bij u thuis, op het werk of bij de buren.


Echt kwaliteit buiten verlichting ,let op ,,bij ons zijn alle lampen voorzien van echt glas , alles.

Veel op voorraa snelle levering! Door de nostalgische buitenlampen een klassieke uitstraling mee te geven, in combinatie met de hedendaagse techniek, weet u zeker dat u jarenlang plezier zult hebben van een nostalgische tuinverlichting. In ons assortiment hebben wij diverse topmerken op het gebied van nostalgische buitenverlichting.


Het leuke aan klassieke buitenverlichting is het nostalgische gevoel dat deze tuinlampen oproepen. Met een klassieke straatlantaarn in uw tuin wordt u herinnerd aan vroegere tijden, toen deze sierlijke lantaarns op iedere straathoek te vinden waren. Nostalgische buitenverlichting. Of u waant zich in de knusse straten van Londen in de vorige eeuw. Genieten in stijl van het buitenleven met een mooi verlichte tuin.


Onder sfeerverlichting verstaan we terrasverlichting, spots, lantaarns grote hoge of kleinere lage terras - en sokkellampen, geschikt voor verlichting in de omgeving van je terras. De paaltjes zijn ook ideaal om een wandelpad mee te verlichten. Deze lantaarn is gemaakt van een verouderd lijkend metaal wat een nostalgische uitstraling geeft.


Kies uit 1producten vanaf € 299. Antiek zilveren LED lantaarn op zonne-energie Dunjaris met oriëntaals patroon en leuk lichteffect Bij deze LED lantaarn op zonne-energie gaat het om een draagbaar sfeerobject voor buitenshuis. Het metalen oppervlak van de lantaarn is zeer artistiek en elegant ontworpen en komt in een Oosterse stijl naar buiten met een indrukwekkend sierpatroon.


Ongeacht uw motivatie, dit artikel zal u nostalgische lantaarn een schat aan nuttige informatie bieden, terwijl u aan nostalgische lantaarn het door u gekozen project begint. Blijf trouw aan het onroerend goed en de buurt wanneer u grote renovaties ondergaat. Zo kunt u een complete lantaarn bestellen , maar ook een los onderdeel b. Al onze tuinlantaarns worden nog met de hand gegoten.

Hierdoor is geen tuinlantaarn exact hetzelfde, onze lantaarns zijn uniek en worden gegoten met het beste ijzer dat we kunnen vinden. Een hoogwaardige massieve lantaarn is het eindresultaat. Verder verkopen wij ook tuinbogen, zonnewijzers, wijnvaten en meer nostalgische tuinartikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts