woensdag 30 mei 2018

Warmtewerende folie

Goede service en vakkundige monteur. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Een Offerte aan via het Formulier. Grote collectie raamfolie vind je hier! Raamfolie tegen de laagste prijzen.

Zoek informatie over Finecomb. Hierdoor zijn de folies perfect te gebruiken als raamisolatie folie. De donker getinte en spiegelende warmtewerende raamfolies kunnen een temperatuurverlaging van maar liefst tot graden opleveren!


Isolerende raamfolie geeft direct resultaat! Onze zonwerende folies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid. Warmtewerende folie houdt veel warmte door zonlicht tegen. Daarnaast beschermen de meeste warmtewerende raamfolies ook tegen uv stralen.


Je kunt kiezen uit het goedkope zelfklevende folie , het statische raamfolie en het one-way-vision folie.

Vandaag bestellen, morgen in huis! Zonnewerende folie Hallo, Vorig jaar hadden we veel last van de warmte boven, ik ben zelfs nachten in de woonkamer gaan slapen omdat ik het boven echt niet vol kon houden. De beste oplossing is bv een rolluik, maar ook vrij prijzig, we wonen in een huurhuis en de vraag is hoe lang we hier nog wonen. Zonwerende folie heet ook wel isolerende raamfolie of warmtewerende folie.


Omdat de raamfolie zonwerend is absorbeert dit effectief de warmte van ultraviolette straling. Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm. U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje.


Zo kunt u zonder zorgen de zonwerende folie zelf monteren. Een veel gebruikt huis-, tuin- en keukenmiddel dat slechts een tijdelijke oplossing geeft tegen opwarming, is de ramen aan de buitenkant voorzien van aluminium folie. De glans van de folie zorgt ervoor dat het zonlicht niet naar binnen schijnt en daarmee de warmte enigszins buiten de deur houdt. Deze neutrale of getinte raamfolies kunnen tot van de warmte buitenhouden, afhankelijk van het type warmtewerende en zonwerende folie.


De warmte wordt voor een groot deel gereflecteerd door de folie waardoor de rechtstreekse warmte die binnenkomt miniem is en het serre-effect vermeden wordt. Deze zonwerende glasfolie heeft als doel dat de temperatuur in uw gebouw omlaag wordt gebracht, de scherpte van het zonlicht minder hinderlijk is en het UV-licht tot bijna 1 blokkeert. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst.


In de zomer blijft het juist koel.

Deze folie is geschikt voor alle seizoenen. Beste resultaten voor raamfolie prijs op Finecomb. Door deze warmtewerende folie kunt u namelijk flink besparen op het energieverbruik van de airco. Ook hebben de folies een isolerende eigenschap, waardoor ook tijdens de wintermaanden een aangename temperatuur op de werkvloer mogelijk is.


Meer informatie over warmtewerende folie : Toepassing warmtewerende raamfolie: Deze zon en warmte werende folie voorkomt hinder van de zon. De warmtewerende folie kan tot zonnewarmte verminderen en is geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Als je de inkijk ook zoveel mogelijk wilt tegengaan, kies dan voor het spiegelfolie. Mensen van buiten kijken dan als het ware tegen een spiegel van ramen aan. Overdag kunnen ze er nauwelijks doorheen kijken.


System-Line is hoofddistributeur van 3M functionele raamfolies voor héél Nederland. Samen met ons landelijke dealernetwerk bieden wij u de perfecte oplossing voor uw ramen op het gebied van warmtewering. Zon- en warmtewerende folies.


De zon… bron van warmte maar… te veel is te veel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts