vrijdag 11 mei 2018

Knikarm zonnescherm monteren

Met een knikarm zonnescherm houd je felle en hete zonnestralen buiten. Je kunt kiezen uit een uitvoering met handbediening of een elektrisch aangedreven zonnescherm. Voor dit laatste model moet een geaard buitenstopcontact aanwezig zijn. Wilt u de zonneschermen laten monteren , dan is dit mogelijk in geheel Nederland.


Bij de montagebedrijven kunnen de montagekosten voldaan worden met PIN of contant. Indien u kiest om het zelf in te meten, maar door een monteur te laten plaatsen, dan dient de factuur voorafgaand aan de montage voldaan te worden.

Montagevoorbeeld aan houten balken: voor het kopen van het zonnescherm meet je eerste de beschikbare lengte op. Afhankelijk van de aanwezige ondergrond moet de geschikte bevestigingsmethode worden gekozen. Dankzij deze technologie is er onder een knikarm zonnescherm vrije doorloop, in tegenstelling tot de uitvalschermen. Een methode om te bezuinigen op de aanschaf van een zonnescherm die vaak wordt gekozen is de montage ervan.


Consumenten kiezen steeds vaker om zelf een zonnescherm op te hangen. We keken voor jou naar de voor- en nadelen van het zelf monteren , en ook naar de prijs van een zonnescherm inclusief montage. Knikarmschermen behoren tot de overkoepelende term zonneschermen en worden gekenmerkt door het vrijwel horizontaal gespannen doek.


Door de hoogte van het scherm en de geïntegreerde armen - de knikarmen - wordt de doorloop in uw tuin niet belemmerd door palen, armen of doeken. Uw nieuwe zonweringdoek kunt u eenvoudig zelf monteren aan de hand van de bijgeleverde montage-instructie en door middel van het bekijken van onze diverse montagevideo’s.

Hoe het vervangen van een zonneschermdoek in zijn werk gaat bij een handbediend zonnescherm , dat leggen wij u stapsgewijs uit in onze montagevideo. Zonnescherm monteren minstens met z’n tweeën. Je moet een zonnescherm altijd met twee personen monteren. Een zonnescherm buiten is erg zwaar, dat is de voornaamste reden waarom het niet alleen is te doen. Eenvoudig van binnen de knop omdraaien en de zonwering zal automatisch uitklappen.


De beste knikarm zonnescherm aanbieding. SunGo heeft knikarm zonneschermen van geweldige klasse. De prijzen van onze knikarm zonneschermen zijn ook nog eens super laag. Ga voor de beste knikarm zonnescherm aanbieding naar SunGo. Vraag vandaag nog gratis een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor.


Een knikarm zonnescherm heeft een sterke constructie waardoor het mogelijk is om het scherm tot meters van de gevel te kunnen uitstrekken. Welk formaat uw tuin of terras ook heeft, het zonnescherm knikarm zorgt voor veel schaduw! Uw zonwering is bedoeld om invallend zonlicht bij ramen en etalagepuien te weren. Deze zonwering is niet bestemd voor gebruik tijdens harde win regen, hagel, sneeuw en vorst.


Door de scharnieren van de armen lopen stalen kabels of bandstaal die vastzitten aan sterke veren die onder spanning staan. De knikarmen zitten vast aan de voorlijst. Dankzij deze constructie kunnen de armen van een zonnescherm in een variabele schuine hoek t. Heeft u een mooi knikarm zonnescherm uitgezocht, dan is het tijd om het scherm te monteren aan uw gevel.

Waar sommige soorten zonwering, zoals een klein uitvalscherm of een rolluik met handmatige bediening, misschien nog wel door een handige doe-het-zelver geplaatst kunnen worden, is dit bij een knikarmscherm geen verstandig idee. Een prima standaard scherm voor een klein prijsje. Maatwerk Gesloten Cassette knikarm scherm.


De zonneschermdoeken zijn voor 1 acryl geweven en hebben een gewicht van ca 3gram per m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts