donderdag 10 mei 2018

Schouwburg de kampanje den helder

Dagelijks de beste voorstellingen. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. De Kampanje , het mooiste theater van de Noordkop! Uniek voor events, congressen, feesten en vergaderingen. Bekijk ons gevarieerde aanbod op onze site.


De moeder van Casper is heel erg ziek.

En hij weet niet wie zijn vader is. Straks staat de tiener er helemaal. Reserveer online via officiële voorverkoop. Kaarten voor alle genres o. Voor jong en oud worden er de leukste voorstellingen geprogrammeerd.


Van musicals, shows en toneel tot klassieke concerten, ballet en kindervoorstellingen. De grote zaal met balkon heeft plaats voor 7personen. Kies simpelweg wat, waar of.

In de grote zaal kunnen maar liefst 7bezoekers kijken naar de mooiste voorstellingen. In het gebouw waar een Ketelmakerij ten behoeve van de marine was gesitueer komt nu de theaterzaal. Theater de Kampanje is de plek voor een gezellig avondje uit in Den Helder.


Door de herbestemming en transformatie heeft dit maritieme ensemble na ruim 1jaar afgesloten te zijn geweest van de buitenwerel een nieuwe publieke betekenis gekregen. Dankzij de brouwerij De Helderse Jongens wordt nu ook het Kampanje Theater Bier geschonken. Daarmee komt het aantal Helderse bieren dat in de foyers wordt geschonken op drie. Het Kampanje Theater Bier is een eerlijk Pilsener, style Craftbeer, met een uitstekend. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Kampanje Schouwburg De in Den Helder vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


In de Stadshal, een multifunctionele hal, kan een kleinere zaal worden gemaakt voor 2bezoekers. Aan de kade is nog een intieme zaal voor 1bezoekers. Regio Noordkop heeft de beschikking over website, tv-kanaal, radiokanalen en natuurlijk de nodige social media kanalen.


Schouwburg Kampanje Den Helder Wie straks Den Helder binnen komt rijden of varen, wordt verwelkomd door een spraakmakend gebouw aan de Maritieme Binnenhaven: de schouwburg van Den Helder. Op de oude Rijkswerf Willemsoord krijgt Den Helder een van de meest bijzondere schouwburgen van het land. Wel zal er een verzoek aan de Rekenkamer worden gedaan met de vraag om te onderzoeken hoe de verantwoordelijkheden bij op afstand gezette instellingen zoals schouwburg , Willemsoord en port of Den Helder in relatie met de gemeenteraad zijn verdeeld. Kortom de schouwburg krijgt extra geld om de tekorten weg te werken. De versterkingen van de daken zijn met vijzels onder spanning gebracht om de hogere dakbelasting goed te verdelen.


Met de transformatie heeft dit maritiem unieke ensemble na ruim 1jaar afgesloten te zijn geweest, een nieuwe publieke betekenis gekregen. Welke cookies en scripts worden gebruikt en hoe deze je bezoek beïnvloeden, wordt aan de linkerkant gespecificeerd.

Je kunt je instellingen op elk gewenst moment wijzigen. Je keuzes hebben geen invloed op uw bezoek. NOTITIE: Deze instellingen zijn alleen geldig voor de browser en het apparaat dat je nu gebruikt. DEN HELDER - Een nostalgiegolf overspoelt ons land.


De hallen boden een uitdaging voor ons op het gebied van akoestiek, bouwfysica en brandveiligheid. Op deze pagina vindt u de evenementen agenda van Nederland. Populaire evenementen op dit moment zijn Hieronder ziet u een overzicht van alle concerten, evenementen en andere voorstellingen die wij beschikbaar hebben.


Via deze pagina blijft u altijd op de hoogte van de leukste concerten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts