dinsdag 22 mei 2018

Bert plantagie spargo

Vind bert plantagie het nu op Kensaq. Bert Plantagie Spargo tot goedkoper. Grootste keuze, laagste prijs. De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem.


Bert plantagie spargo

Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. Spargo biedt subliem zitcomfort door de licht gebogen rug en armleuningen. De Spargo van bert plantagie is een stijlvolle armstoel met slanke roestvrijstalen benen en een subliem zitcomfort door de licht gebogen rug en comfortabele armleuningen.


De subtiele stiknaad geeft de stoel een extra dimensie. Mogelijkheden Bekleed de Spargo naar wens door de keuze uit meer dan 2kleuren leer en stof, of een stof-leer combinatie. BERT PLANTAGIE SPARGO EETKAMERSTOEL. Dat komt door de vele opties die u bij dit model kunt toepassen. Maar ook door de grote familie waarvan het deel uitmaakt.


Bekijk de eetkamerstoel Spargo bij ons in Bavel. Wat betreft zitcomfort heeft de Spargo een stevige zit en biedt de stoel prettige steun aan de rug. Meer dan 2merken onder dak.


Armstoel Spargo : een mooi design met heerlijk comfort! Er is van alles mogelijk met dit model. Andere poten, geheel leer in kleur of kleuren. Al met al, keuzes ten over. Dit model heeft een ronding in de rugleuning wat een heel prettig zitcomfort geeft.


Bert plantagie spargo

Op de bert plantagie eetkamerstoelen kunt u heerlijk zitten aan de eettafel. Comfort en design zijn belangrijke aspecten die terugkomen in iedere stoel. Binnen vele interieurstijlen te plaatsen. De Spargo , Tidy en Arc van bert plantagie , zijn stoelen met een stijlvolle en strakke uitstraling.


Kom proef zitten op de Spargo stoel in onze bert plantagie brandstore in Oirschot en laat u adviseren. Het interieur van de woonkamer of keuken is niet compleet zonder een eetkamerstoel, die comfort en ontspanning belooft in elk detail van zijn ontwerp. Tijdloze stoel Spargo heeft een houten poost en daardoor een hele warme uitstraling. De licht gebogen rug en comfortabele armleuningen zorgen voor een heel fijn zitcomfort. Je kunt de Spargo naar wens bekleden met stof of leer.


Bert plantagie spargo

Ook kun je kiezen uit ton-sur-ton of contrasterende stiknaden. Tevens leverbaar met wielen. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. Leverbaar met flexibele rug. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in je browser.


De collectie bevat zeer veel materiaalsoorten en kleuren en kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in maatvoering en randafwerkingen. Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts