woensdag 23 mei 2018

Privacy shades review

Privacy shades review

Bij XS4ALL houden we de hoogste standaarden aan voor uw veiligheid en privacy. Lees en ontdek hier hoe wij de strijd aangaan tegen online gevaren. De shades heb ik besteld voor mijn Volkswagen Fox. Het heeft de wagen een sjiekere uitstraking gegeven en daarnaast ligt onze hond niet meer in de directe zon als hij mee gaat. De installatie was echt super makkelijk en zo gedaan en het is een erg stevig en degelijk product.


Het product was sneller geleverd dan ik verwacht had dus ook dat zit goed. Metal hooks slip under window rubbers an once installe the shades take seconds to fit and remove. Ik maak er een review van en deze word dan asap op het forum gezet.


Privacy Shades auto zonneschermen met originele pasvorm! Autozonwering direct af fabriek, gratis verzonden. Een ander voordeel aan privacy shades is dat u na installatie, de ramen van uw auto nog gewoon open kunt doen. Ze zullen perfect blijven zitten en zo krijgt u toch nog wat frisse lucht binnen. Hoe moet ik privacy shades monteren?


Privacy shades review

Het monteren van privacy shades is erg eenvoudig, een klusje die zo is geklaard. Niet alleen houd het de felle zon van de achterbank en kofferruimte, ook geeft het de auto een. Heb net privacy shades besteld voor BMW 3-reeks , dus zal binnenkort kunnen vergelijken.


Moesten er voor de BMW sonniboys zijn had ik die genomen, ik vind op foto gezien die achterruit in delen maar cheap. Car Shades autozonwering is zeer eenvoudig te installeren met de bijgeleverde clipjes, Car shades biedt de ultieme bescherming tegen UV-stralen die schadelijke kunnen zijn voor kinderen. Ook geven deze auto zonweringen wat privacy voor pottenkijkers die naar binnen kijken.


Le tendine PRIVACY sono fatte su misura per adattarsi a qualsiasi dimensione e forma del cristallo. Le clips di montaggio rapido assicurano un montaggio facile, veloce e senza sforzo. Ogni set viene fornito in una comoda custodia con cerniera per contenere le tendine quando non in uso. Men klikt de bijgeleverde klemmetjes op de privacy shade deze schuif je tussen het raam en intereur deel klikt het op plaats en het zit vast en ook echt goed vast.


Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze. Heb het getest met de affabriek zonwering en inderdaad als deze omhoog is werkt de auto- dimstand niet meer. Juiste type gelever maar de pasmaat was zo slecht dat ik ze retour heb gestuurd. Ik heb privacy shades voor de Obesteld.


Privacy shades review

Het scherm voor het achterraam paste. Montageclips privacy shades bestellen bij Winparts Het grootste aanbod in de Benelux Zoeken op kenteken Gratis omruilen Snelle levering Deskundige. These shades provide adequate privacy and light filtering, but they are by no means blackout shades. These shades need to be mounted outside the window on the wall, which can create a bulky and informal look.


Designed and manufactured in the UK, Car Shades are the world’s largest range of tailored to fit vehicle privacy shades. Available for more than 4vehicles, their shades give 1 window coverage of rear passengers, load area and tailgate windows. Sunny days make for a great summer but can easily turn your car into a sauna on four wheels. U klikt de Car Shades simpel tussen uw raamstijlen en haalt ze net zo makkelijk weer weg.


Privacy shades review

Ze zijn het perfecte alternatief voor ruitfolie, zonnegordijnen en het dure privacy glas want ze combineren alles in één. De Car Shades houden de zon buiten maar u kunt wel met uw raam open rijden. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts