dinsdag 15 mei 2018

Sikkens halfglans

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag.


Sikkens verf en lak voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Verf op waterbasis is geurarm, dus prettig om binnen te verwerken, droogt snel en vergeelt nauwelijks.


Bovendien is het gemakkelijk te verdunnen met water. Er zijn verschillende glansgraden verkrijgbaar. Halfglans zit tussen zijdeglans en hoogglans in qua glansgraad. Hierdoor is deze verf sterk en zeer goed reinigbaar. Als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (1-pot-systeem), buiten.


Met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. Tot wel jaar onderhoudsvrije bescherming! Uiteraard nu met veel korting bij Verfgilde. Wijzonol Dekkend Halfglans.


Het is een vochtregulerende verf op basis van alkydhars. Halfglanzen voor een prima tussenweg voor wie niet op zoek is naar hoogglans en toch wil vertrouwen op een goede bescherming. Dit is een verf op terpentine basis. Voor ondergronden zoals hout, metaal en kunststof, zowel binnen als buiten. Extreem weerbestendige en maximaal onderhoudsvrije halfglans buitenlak.


Sikkens halfglans

Hoogglans, halfglans of zijdeglans verf voor buiten? Meestal wordt er gekozen voor een halfglans of hoogglans verf voor buiten. Expert buitenlak halfglans 7ml is een halfglanzende, terpentineverdunbare buitenlak.


Deze grondverf is geschikt voor het gronden van hout, MDF, harde kunststoffen en het overgronden van bestaande terpentine-gedragen verflagen. Deze buitenlak is bestand tegen alle weersinvloeden. Geschikt voor het aflakken van hout, staal, (non-ferro) metalen en diverse kunststoffen, die wel volgens de juiste voorschriften zijn voorbehandeld.


Sikkens halfglans

Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. Kies voor de juiste verf voor jouw klus. Maak bijvoorbeeld een keuze uit de verschillende glansgraden. Deze grond- en aflak in één zorgt voor goed duurzaam buiten schilderwerk, tot wel jaar.


De lak is geschikt voor nieuw (onbehandeld) hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal en kunststof. Professionele Buitenlak voor bescherming van deuren en kozijnen Een uitstekende dekkende en duuzarme buitenlak op basis van alkydhars ∙ Hoge dekkracht. Uitstekend geschikt voor geveltimmerwerk, houtwerk, schuren en andere grote houten oppervlakken.


Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts