vrijdag 18 mei 2018

Houten bestek

Bestel jouw houten bestek voordelig online! Voor 13:besteld is vandaag verzonden! Alle soorten en maten roerstaafjes. Hout, plastic, groot en klein. Groot aanbod plastic bestek.


Vergelijk Verhuurbedrijven en bespaar op het huren van een Bestek!

Bekijk ons gehele keukengerei ssortiment online. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. DIY uniek bestek knutselen.


Het blanco houten bestek is ook perfect om zelf creatief mee aan de slag te gaan. De gekleurde besteksetjes geven je al een idee van de mogelijkheden. Met verf, stempels en washi tape maak je in een mum van tijd jouw eigen unieke persoonlijke bestek ter gelegenheid van jouw feestje.

Een nieuwe trend in de disposables is gebruik van houten vorken, houten lepels en houten messen. Het bestek van hout is leverbaar in verschillende lengtes. Het houten bestek is eenvoudig en smaakvol vormgegeven.


In combinatie met de biologisch afbreekbare kommen en borden oogt het netjes en verzorgd. Het is ook stapelbaar verpakt zodat het minder plaats inneemt en de kans op breuk minimaal. Verkoop van houten bestek : wegwerp mes, wegwerp vork, grote en kleine wegwerp lepel. Natuurlijk en biologisch afbreekbaar materiaal. DisposableDirect heeft een uitgebreid assortiment bestek , wat uiteraard voldoet aan alle eisen voor voedselveiligheid.


Wegwerpbestek is een handige en praktische oplossing tijdens bbq’s, evenementen, festivals, bruiloften, maar ook zakelijke catering. Ben je op zoek naar nieuw bestek ? Bij Xenos vind je de mooiste exemplaren. We hebben losse vorken, messen en lepels.


Hierin heb je ook nog keus in gebaksvorkjes en theelepeltjes. Daarnaast hebben we ook complete besteksets. Zo heb je in één keer een hele set bij elkaar.


Deze sets zijn verkrijgbaar in het groot en in het klein. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.

Kies uit 5producten vanaf € 95. Het vilt op de bodem en de houten bestekhouder zijn voorzien van dezelfde kleur vilt doch kunnen ook verschillend worden bekleed. Vier je trendy feest in stijl met deze unieke en moderne Houten wegwerp Bestek.


Houten Bestek is veel leuker, steviger, 1 milieuvriendelijk en afbreekbaar. Voor ieder feest hebben wij trendy en hippe designs Houten wegwerp Bestek. Veel meer dan de standaard plastic wegwerp servies. Bekijk alle wegwerpbestek en andere tafelgerei in onze shop. Stijlvol houten bestek set voor éénmalig gebruik messen, vorken en lepels Voor 22:bestel morgen in huis!


Houten bestek voor jouw feestje: lepels, vorken en messen. Koop en verkoop houten bestek eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Milieuvriendelijk houten bestek ! Onze aantrekkelijke disposables zijn 1 biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn ze op een duurzame wijze vervaardigd van natuurlijke producten en uit hernieuwba. Verder is het houten bestek vocht-, olie- en diepvriesbestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron tot 1graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts