dinsdag 8 mei 2018

Europa parket barneveld

Deze week onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop. Meer dan 2soorten parketvloeren. Parketvloeren altijd uit eigen voorraad leverbaar. Bezoek direct onze fabriek. De laagste prijs van Nederland.


Europa parket barneveld

Bekijk het aanbod en kom langs! Authentiek en robuuste uitstraling. Kom langs voor onze deals! Deskundig en betrouwbaar advies. Altijd de laagste prijsgarantie!


Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. De adviseur heeft ons goed en duidelijk de mogelijkheden laten zien en die vriendelijke parketeur heeft de vloer netjes gelegd. We zijn erg blij met de schitterende vloer! Kwaliteitsparket, pvc-vloeren, laminaat én traprenovatie!


Europa parket barneveld

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Flamingo Parket is producent van - en groothandel in parketvloeren. De inkoop van het ruwe hout, het drogen, produceren etz. Heel blij met de traprenovatie van Europa.


Dubbel M maakte een ontwerp en realiseerde de maatwerkproducten in de showroom. Barneveld en het Duitse Dömitz. Gekozen is voor natuurlijke materialen en kleuren, waardoor een rustgevende en overzichtelijke showroom is ontstaan. Ook de balie, diverse overlegplekken en de presentatiewanden staken we in een nieuw.


Europa parket barneveld

De winkel is vermeldt in categorie Vloeren. In onze showroom treft u een groot assortiment. Zoek op Infobel andere bedrijven in.


Ons assortiment bestaat uit houten vloeren, laminaat en PVC. Ook voor plaatsen op vloerverwarming en in appartementen hebben wij de juiste kennis in huis. Graydon en deels vanuit de KvK.


Europa parket barneveld

Dit telefoonnummer, beschikbaar voor min, is geen nummer van de ontvanger, maar een nummer van een dienst die u zal doorverbinden met die persoon. Een vertrouwd adres voor parketvloeren, onderhoud en renovaties. Een geweldige prestatie die wij enkel en alleen te danken hebben aan onze tevreden klanten. Het is een feit dat de meeste mensen die bij ons binnenlopen, zijn doorgestuurd door bestaande klanten.


Iets waar wij natuurlijk bijzonder trots op zijn. Europa Parket bestaat al meer dan jaar. Naast producent van het leggen van houten vloeren zijn ze ook adviseur. Iedere woning is uniek en de vloer maakt daar een groot onderdeel van uit.


Het is dus belangrijk om een goed advies te krijgen over de mogelijkheden. De massief houten bovenlaag ofwel tapis heeft een dikte tussen de tot 10mm, dit samen maakt Tapisparket. Dit laten ze natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Tapisvloeren worden verlijmd en vastgespijkerd.


Bij parket is er keuze uit verschillende soorten houten vloeren en verschillende houtsoorten. Bij laminaat is er keuze uit verschillende soorten laminaat designs. Daarnaast hebben wij een breed assortiment hulpmaterialen zoals lijm, lak, plinten en schuurpapier voorradig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts